Epic Games'de Bannerlord 60 TL

Oyunu nereden alırsınız?

• 60 TL'ye Epic Games'ten

Oy: 34 81,0%
  • 120 TL'ye Steam'den

Oy: 8 19,0%

• Oy verenlerin toplamı
    42
Epic Games doğru düzgün çalışan bir Launcher yapana kadar Steam ile devam edeceğim. Yine de indirim iyi gibi gözüküyor fakat Epic Launcher stabil çalışmıyor.

Vallahi yalan olmasın ben Steam'i Epic'ten daha aktif kullanıyorum. Fakat böyle fırsat olursa tabi ki Epic'ten alırım. Yarı yarıya arkadaşım.

Oyun Epic Games'te %20 indirimle 120 TL'ye düştü. 60 TL Epic Mega kuponu ile beraber 60 TL'ye düşüyor. İndirim 7 Temmuz'a kadar sürecek, kaçırmayın derim.

Bu 60 TL kuponu olmayan kişiler için aldığım bir hesap kendim açtım içinde GTA V ve Civilization VI var ve 60 TL kupon .
a372kfhs@yandex.com:A372KFHS.

Steam'den ilk çıktığı gün aldım. Çok pişmanım, rezalet bir oyun. Yapılacak hiçbir şey yok, optimizasyon leş. Yükleme süreleri SSD ile bile 1 dakikayı geçiyordu. Vadettikleri birçok şey yoktu, Warband'ın remake versiyonu gibi. Mümkünse almayın, aldırmayın. Onun yerine gidin Witcher 3 alın indirimde.

Epic Games üzerinden oynadığım oyunlar korsanmış gibi hissediyorum. Biraz daha indirim yerse alırım o kadar param yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…