Epic Games'de Bannerlord 60 TL

Oyunu nereden alırsınız?

• 60 TL'ye Epic Games'ten

Oy: 34 81,0%
  • 120 TL'ye Steam'den

Oy: 8 19,0%

• Oy verenlerin toplamı
    42
Epic Games doğru düzgün çalışan bir Launcher yapana kadar Steam ile devam edeceğim. Yine de indirim iyi gibi gözüküyor fakat Epic Launcher stabil çalışmıyor.

Vallahi yalan olmasın ben Steam'i Epic'ten daha aktif kullanıyorum. Fakat böyle fırsat olursa tabi ki Epic'ten alırım. Yarı yarıya arkadaşım. 😀

Steam'den ilk çıktığı gün aldım. Çok pişmanım, rezalet bir oyun. Yapılacak hiçbir şey yok, optimizasyon leş. Yükleme süreleri SSD ile bile 1 dakikayı geçiyordu. Vadettikleri birçok şey yoktu, Warband'ın remake versiyonu gibi. Mümkünse almayın, aldırmayın. Onun yerine gidin Witcher 3 alın indirimde.

Bu 60 TL kuponu olmayan kişiler için aldığım bir hesap kendim açtım içinde GTA V ve Civilization V'ı var ve 60 TL kupon :).
[email protected]:A372KFHS.

Nasıl atıyoruz bende atayım. Rust ve Rocket League alıp paramı bitireceğim. Onlar da 80TL üstü olmadığı ve Epic'de olmadığı için sıkıntı yok :p.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı