GeOX Femtopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar resimde zaten görüyorsunuz. Oyun inmiyor. Sebebi nedir?
Çözüm EgeCetinkya 19 Ağustos 2021 GeOX dedi: Arkadaşlar resimde zaten görüyorsunuz. Oyun inmiyor. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 1142903 Genişletmek için tıkla... Sorun internetin ile alakalı değilse durdur, tekrar başlat düzeliyor ben de yaşamıştım.
GeOX dedi: Arkadaşlar resimde zaten görüyorsunuz. Oyun inmiyor. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 1142903 Genişletmek için tıkla... Sorun internetin ile alakalı değilse durdur, tekrar başlat düzeliyor ben de yaşamıştım.
EgeCetinkya Hectopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 74 Çözümler 1 19 Ağustos 2021 #2 GeOX dedi: Arkadaşlar resimde zaten görüyorsunuz. Oyun inmiyor. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 1142903 Genişletmek için tıkla... Sorun internetin ile alakalı değilse durdur, tekrar başlat düzeliyor ben de yaşamıştım. Artı 1 Eksi Çözüm
GeOX dedi: Arkadaşlar resimde zaten görüyorsunuz. Oyun inmiyor. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 1142903 Genişletmek için tıkla... Sorun internetin ile alakalı değilse durdur, tekrar başlat düzeliyor ben de yaşamıştım.
KS KS GeOX Femtopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #3 EgeCetinkya dedi: Sorun internetin ile alakalı değilse durdur, tekrar başlat düzeliyor ben de yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... İnternetten dolayı büyük ihtimalle Valorant'ta durduk yere ping yukseliyor. Artı 0 Eksi
EgeCetinkya dedi: Sorun internetin ile alakalı değilse durdur, tekrar başlat düzeliyor ben de yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... İnternetten dolayı büyük ihtimalle Valorant'ta durduk yere ping yukseliyor.