Epic Games'de oyun iadesi gerçekleşmiyor

• Konuyu başlatan Soux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 628

Soux

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce Epic Games'den Assassin's Creed II satın aldım ve yaklaşık olarak 12 dakika oynadım ve iade etmek için Epic Games'in resmi sitesine girdim oradan hesap>işlemler kısmından oyunun sağındaki oka tıklayınca iade et diye bir buton yok. Epic Games'den ilk defa oyun satın aldım ve iade etmeye çalıştım internetten baktığımda bu şekilde gösteriyor ancak gözükmüyor iade etme seçeneği, başka bir yöntem var mıdır veya iade etmek için başka bir şey mi olması gerekiyor? Yardım ederseniz güzel olur.

Son düzenleme:
Zamanında yanlışlıkla Metro 2033 alacağıma Metro Exodus almıştım. Oyunu satın aldıktan sonra 3 dakika bile geçmeden hemen iade ettim ve paramı geri iade etmediler. Destekler, talepler, iletişimler, müşteri hizmetleri vesaire. Hiçbir türlü yanıt alamadım. Başıma böyle bir olay gelmişti. Umarım sizin iadenizi yaparlar hocam.

Buradaki linkten "Ödemeler" kısmına girin, daha sonra "Bize ulaş" butonuna tıklayın. Açılan sayfada aşağı kaydırdığınızda canlı sohbet butonu olacak, oradan canlı sohbete bağlanıp sorununuzu anlatırsanız iadeyi yapıyorlar.
Destek talebi göndermenizi tavsiye ederim.
Zamanında yanlışlıkla Metro 2033 alacağıma Metro Exodus almıştım. Oyunu satın aldıktan sonra 3 dakika bile geçmeden hemen iade ettim ve paramı geri iade etmediler. Destekler, talepler, iletişimler, müşteri hizmetleri vesaire. Hiçbir türlü yanıt alamadım. Başıma böyle bir olay gelmişti. Umarım sizin iadenizi yaparlar hocam.
Tamamdır teşekkürler yapıp dönüt yazacağım.
Tamamdır teşekkürler yapıp dönüt yazacağım.
Yazdım ve iadeyi onayladılar teşekkürler tekrardan herkese.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı