K Kainn Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 794 Çözümler 3 2 Kasım 2020 #1 Steam'da GTA 5 var. İndirmek istemiyorum. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020
I infptolga Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 222 2 Kasım 2020 #2 Taşıyamazsın. Epic games store'dan indir oyna. Artı 1 Eksi
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 2 Kasım 2020 #3 Öyle bir şey söz konusu değil. Artı 0 Eksi
inmybluehell Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 183 2 Kasım 2020 #4 Steam'de oyun ekle kısmından girip Epic Games'in GTA 5 dosyasının olduğu klasördeki GTA 5'i seçeceksin. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Steam'de oyun ekle kısmından girip Epic Games'in GTA 5 dosyasının olduğu klasördeki GTA 5'i seçeceksin.
DOUKANO Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 25 2 Kasım 2020 #5 Taşıyamazsın Epic Games ve Steam farklı platformlar. Artı 0 Eksi
Ali Kayrak Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 524 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #6 İmkansız Epic Games Store'yi indir oyna. inmybluehell dedi: Steam'da oyun ekle kısmından girip Epic Games'in GTA 5 dosyasının olduğu klasördeki GTA 5'i seçeceksin. Genişletmek için tıkla... O sadece oyun dosyası seçer ama hesapında olmadığı için dosyaları bile siler yani aktarma diye bir şeyler yoktur olacak mı bilmem . Artı 0 Eksi
İmkansız Epic Games Store'yi indir oyna. inmybluehell dedi: Steam'da oyun ekle kısmından girip Epic Games'in GTA 5 dosyasının olduğu klasördeki GTA 5'i seçeceksin. Genişletmek için tıkla... O sadece oyun dosyası seçer ama hesapında olmadığı için dosyaları bile siler yani aktarma diye bir şeyler yoktur olacak mı bilmem .
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 2 Kasım 2020 #7 Oyun dosyalarını aktarmayı diyorsan. Steam'daki GTA'ya indir de ve duraklat. C ya da D diskinde oluşan klasöre Epic'deki GTA dosyalarını taşı. Artı 0 Eksi
Oyun dosyalarını aktarmayı diyorsan. Steam'daki GTA'ya indir de ve duraklat. C ya da D diskinde oluşan klasöre Epic'deki GTA dosyalarını taşı.
Ali Kayrak Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 524 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #8 İbrahim Gürel dedi: Oyun dosyalarını aktarmayı diyorsan. Steam'daki GTA'ya indir de ve duraklat. Cya da D diskinde oluşan klasöre Epic'deki GTA dosyalarını taşı. Genişletmek için tıkla... Onun için oyunu alması gerek yani gereksiz bir şey. Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel dedi: Oyun dosyalarını aktarmayı diyorsan. Steam'daki GTA'ya indir de ve duraklat. Cya da D diskinde oluşan klasöre Epic'deki GTA dosyalarını taşı. Genişletmek için tıkla... Onun için oyunu alması gerek yani gereksiz bir şey.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 2 Kasım 2020 #9 Ali Kayrak dedi: Onun için oyunu alması gerek yani gereksiz bir şey. Genişletmek için tıkla... Zaten var yazmış ya. Artı 0 Eksi
Ali Kayrak dedi: Onun için oyunu alması gerek yani gereksiz bir şey. Genişletmek için tıkla... Zaten var yazmış ya.
Ali Kayrak Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 524 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #10 İbrahim Gürel dedi: Zaten var yazmış ya. Genişletmek için tıkla... Ben Epic'ten bahsediyorum Epic'ten almış Steam'dan almamış senin dediğini yapması için oradanda alması gerek. Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel dedi: Zaten var yazmış ya. Genişletmek için tıkla... Ben Epic'ten bahsediyorum Epic'ten almış Steam'dan almamış senin dediğini yapması için oradanda alması gerek.