Steam Epic Games Epic Games'deki oyun Steam Link üzerinden nasıl oynanır?

furuko66

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Epic Games kütüpanemdeki bir oyunu nasıl Steam Link üzerinden oynarım? Steam dışı oyun ekleden yaptığımda oyun açılıyor ancak hem Steam Link'te görünmüyor hem de kol kontrollerini algılamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Epic Games kütüpanemdeki bir oyunu nasıl Steam Link üzerinden oynarım? Steam dışı oyun ekleden yaptığımda oyun açılıyor ancak hem Steam Link'te görünmüyor hem de kol kontrollerini algılamıyor.
Steam Link ile Steam'i açtığınız zaman sol altta Steam sekmesine girin ve "Çıkış" kısmına basın, "Geniş ekrandan çık." tuşu olacak ona bastığınız zaman masaüstünü gösterecek. Masaüstünden ise istediğiniz oyunu açabilirsiniz.
Geforce Now'u bile kullanabilirsiniz bu şekilde veya emulator oyunlarını bile.

Kontrolcü tarafında ise şahsen Steam, PC'ye algılattığı için sorunsuz çalışıyor bende.

Steam Link ile Steam'i açtığınız zaman sol altta Steam sekmesine girin ve "çıkış" kısmına basın, "geniş ekrandan çık." tuşu olacak ona bastığınız zaman masaüstünü gösterecek. Masaüstünden ise istediğiniz oyunu açabilirsiniz.
GeForce NOW'u bile kullanabilirsiniz bu şekilde veya emulator oyunlarını bile.

Kontrolcü tarafında ise şahsen Steam, PC'ye algılattığı için sorunsuz çalışıyor bende.

Yok reis olmuyor FC24'e ve Jedi survivor a denedim sadece X ve O tuşiları çalışıyor.

Yok reis olmuyor FC24'e ve Jedi survivor a denedim sadece X ve O tuşiları çalışıyor.
Kullandığınız Gamepad Xinput değil sanırım. Gamepad'iniz nedir?

Reis çakma PS4 kolu var normalde EA FC 24'te falan kullanabiliyorum.
Valla hocam genede PlayStation Orjinal/çakma kolları sorun yaratabiliyoe Windows'ta. DS4 Windows uygulamasını indirin birde öyle deneyin, dokunmatik ile açarsınız zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı