Kıbrıs'tan PS 4 almak

Ozanian3377

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba yakında(hatta 1 hafta sonra) Kıbrıs'a gideceğim ve PS 4 veya 5 almayı dusunuyorum. Pek bilgim yok diye soruyorum havaalanında alabileceğim yer var mı yoksa illa şehirden mağazadan mı almak lazım? Bir de diyelim ki aldım para birimi, dil, eksik oyun tarzı sıkıntılar olur mu? Teşekkürler.

Merhaba yakında(hatta 1 hafta sonra) Kıbrıs'a gideceğim ve PS 4 veya 5 almayı dusunuyorum. Pek bilgim yok diye soruyorum havaalanında alabileceğim yer var mı yoksa illa şehirden mağazadan mı almak lazım? Bir de diyelim ki aldım para birimi, dil, eksik oyun tarzı sıkıntılar olur mu? Teşekkürler.

Dil arayüzden değiştiriliyor. Bölge ise hesabına bağlı PS ile alakası yok. Disk oyunlarda bölge kilidi yol bir de Japonya'dan gelmiş oyunu takıp çalıştırabilirsin mesela ama dil disk sebebiyle Japonca olacak.

Para birimi ve ya eksik oyun gibi problem yaşamazsınız ve Lefkoşa’da super computers ltd. fıstık net ltd. ve teknogold gibi mağazalardan satın alabilirsiniz.

Bence almışken Pro alın TR'den de oyun alabilirsiniz elinizin altında disk girişi bulunsun.

TR'den oyun alacagimi dusunmuyorum. Hem zaten Pro çok ısinıyormuş ya da ses cıkarıyormus

Para birimi veya eksik oyun gibi problem yaşamazsınız ve lefkoşa'da super computers LTD. Fıstık net LTD. Ve teknogold gibi mağazalardan satın alabilirsiniz.

Dediginiz yerlerin internet sitelerinde PS4 yoktu ama sizce magazalarında olur mu?

Son düzenleme:
Fakat SLI. M alırsam oyunda hiç sıkıntı olmaz degil mi?

Hayır olmaz. Alacaksanız diskli. Veryonu alın artık üretilmeyecek. Koleksiyonluk değeri daha fazla Sony disk aparatını ayrı satıyor konsola tümleşik değil. Pro için alın derim bence şundan 2 yıl sonra PS6 çıkacak paranız varsa daha iyi olur. Ben şahsen daha uzun ömürlü olacağını sanmıyorum PS4 Pro PS5 sürümlerinden daha kötü oyunlar aldı frimalar optimize edip ona bütçe ayırmak istemiyor sanırım. Ama çıkacak oyunları daha yüksek FPS oynamanıza imkan sunacak konsol oyunculuğu 30FPS'den çıktı artık 9.nesilde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı