Epic Games'den alınan Skyrim modlanabilir mi?

Birkaç ufak şey eklenmiş hali anniversary Survival mod vs gibi. Gerisi aynı. Oyunda hem FPS tem TPS modu var zaten kendiliğinden.

Onu demek istemedim hocam. Special Edition mı alayım alırsam yoksa anniversary mi çoğu kişi olumsuz yorum yapmış.

Special yeterli.

Hocam mod Organizer'den oyunu açınca pencereli açılıyor. Onu nasıl düzeltebilirim? Bir de oyunu mod organizerden açınca bethinideki ayarlar ile birlikte mi açılıyor?

Hocam mod Organizer'den oyunu açınca pencereli açılıyor. Onu nasıl düzeltebilirim? Bir de oyunu mod organizerden açınca bethinideki ayarlar ile birlikte mi açılıyor?
Normal steamdan gir oyuna. Ekran kartını oyun görüyorsa bethiniye gerek bile yok.

Normal Steam'den gir oyuna. Ekran kartını oyun görüyorsa bethiniye gerek bile yok.

FPS sorunu olduğu için öyle yapıyorum hocamda mod organizerden FPS modu kurup açınca pencereli açıyor. Onu nasıl düzeltirim?

FPS sorunu olduğu için öyle yapıyorum hocamda mod organizerden FPS modu kurup açınca pencereli açıyor. Onu nasıl düzeltirim?
Skyrim SE Launcheri aç mo 2 den ordan ayarları yapıp tekrar dene bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…