İndie oyunlara lafımız yok, canlar başlar. GTA V verdi diye bi umut RDR2 bekleyen tayfa indie görünce sövüyor.Bence gayet hoş indie oyunlar veriyor, neden beğenilmedi anlamadım.
Epic Games'in tek kaynağı Fortnite değil. Daha büyük ürünleri var.Zararlarını ancak Fortnite ile karşılayabiliyorlar.
Tamam en büyük Steam.Bu kadar çok oyun verdikleri daha çok verebilecekleri manasına gelmez! GTA 5 verdi diye yükselttiniz beklentilerinizi. Boş yere hayal kırıklığı çekmeyin. Epic Games bedava verdiği oyunlardan toplam 300 milyon dolardan fazla zarar etti. Zararlarını ancak Fortnite ile karşılayabiliyorlar. Bir baktım adam RDR2 istiyor, RDR2 verileceğine inanan Hulk'ın gerçek olduğunada inanıyordur. Beklentinizi düşürmeyi öğrenin. Epic Games'den maksimum 2 tane popüler oyun görürsünüz gerisi indie yapımcılardan güzel oyunlardır.
Bu konu bana çok saçma geldi bunun yerine Epic son gün hangi oyunu verir gibi tahmin yürütmemizi isteseydin keşke bence GTA 6 verir ama.
Zararlarını ancak Fortnite'ye V-Papel yükleyerek skin alan kullanıcılardan çıkarıyorlar.Epic Games'in tek kaynağı Fortnite değil. Daha büyük ürünleri var.
Zararlarını ancak Fortnite'ye V-Papel yükleyerek skin alan kullanıcılardan çıkarıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.