Epic Games'den oyun ilerlemesi başka bilgisayarda oturum açılırsa devam eder mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Başlığı anlamayanlar için. Ben GeForce NOW'dan Shadow of Tomb Raider oynadım. Daha sonra yeni PC aldığım için kendi PC de oynamak için kuracağım. GeForce NOW da oynadığım Save dosyası oyunu yüklerken bilgisayarıma gelecek mi?

Bulut yüklemesi yapıldıysa oynanır.
Nasıl anlayacağım. Geforce Now direkt oyuna atıyordu. Bide otomatik olarak açık olması gerekmiyormu.

Nasıl anlayacağım. Geforce Now direkt oyuna atıyordu. Bide otomatik olarak açık olması gerekmiyormu.
Diyelim ki kapalı. Ben açtıktan sonra Geforce Now da oynasam Clouda kaydolur mu ?

Diyelim ki kapalı. Ben açtıktan sonra Geforce Now da oynasam Clouda kaydolur mu ?
Geforce Now ile tam olarak nasıl oynanıyor bilmiyorum fakat orada kendi Epic hesabından giriş yaptıysan oyun çıkışında normal PC gibi Cloud'e kaydetmesi lazım. Öyle yapıyorsa eğer mantık olarak da yeni PC'de kendi hesabını gireceğin için aynı kaydı orada yükler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı