Epic Games'den RDR 2 alınır mı?

HsnKn

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar bildiğiniz gibi Epic Games 130 TL'lik kupon verdi bende bu kupona RDR 2 ve Crysis Remastered almayı düşünüyorum ikisi toplam 73 TL'ye geliyor sizce değer mi Epic'e bu kadar para yatırayım mı (bu arada RDR 2'ye Online'de dahil)

bence al benim steam hesabımda 250 saatim var ve hala oynanır bence 150 liraya net değer

Hocam alınır alinmasina da Steam ya da PSdeki gibi basarım ya da kupa olayları Epic Games'te yok. Haberiniz olsun.

Yahu nedir bu Epic nefretiniz! Hangisinde ucuzsa oradan alın. "Buradan" alınır mı diye konu açmaya gerek yok. Kısacası evet alınır.
knk 3 arkadaşıma sordum 2 si epice para yatırma bence dedi ondan emin olamadım o yüzden sordum.

Kanka 3 arkadaşıma sordum 2'si Epic'e para yatırma bence dedi ondan emin olamadım o yüzden sordum.

Eğer oyunu beğenmezsen iade sistemi bir tık sıkıntılı ve desteği kötü ama oynarım diyorsan yapıştır Epic'ten.

Sayende görüp 70TL'ye RDR2 aldım kardeşim. Eyvallah sağ ola

Eğer oyunu beğenmezsen iade sistemi bir tık sıkıntılı ve desteği kötü ama oynarım diyorsan yapıştır Epic'ten.
Oynamayacak olsam zaten almam o kadar para vermem birde Crysis 1 remastered de var yanında o yüzden çok mantıklı geldi bana büyük ihtimalle yarın alacağım

Oynamayacak olsam zaten almam o kadar para vermem bir de Crysis 1 Remastered de var yanında o yüzden çok mantıklı geldi bana büyük ihtimalle yarın alacağım.

Bence de alın ama Epic destek gerçekten bana göre aşırı kötüdür sadece onu söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…