Epic Games Epic Games'den Ubisoft'a bağlanırken ''Bu profil daha önce başka bir kullanıcıya bağlanmış'' uyarısı

reqa258

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu sorunu çözelim Epic Games'ye girdiğimde oyuna bağlanmam için Ubisoft'a yönlendiriyor ve pencerede böyle bir hata alıyorum <3

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleyen: Moderatör:
• Epic Games Başlatıcı'dan herhangi bir Ubisoft oyununu başlatın.
• Açılır pencereden Hesabınızı bağlayın'ı seçin.
Bu, varsayılan web tarayıcınızda yeni bir pencere açacaktır.
• Ubisoft hesabınızda oturum açın.
Henüz bir hesabınız yoksa Ubisoft hesabı oluştur'u seçin.
Şöyle detaylı açıklayayım hocam. epic gameste daha önce başka bir ubisoft hesabıyla oyun oynamışım. Şimdi oyunu satın aldım ve kullandığım ubisoft hesabı üzerinden oyunu açtım. Fakat tekrar girmek istediğimde deneme süresi doldu diye uyarı verdi ve oynayamıyorum. Epic games üzerinden oyunu açtım ve eski ubisoft hesabına bağlandı. Orda da oynadığım ilerleme kaybolacağı için hiç oynamadım ve hesabı kapattım.

Şimdi ubisoftta yeni kullandığım hesap açık. Epic games ile oyunu başlattığımda yeni hesaptan açıyor. Ama Epic games ve Ubisoft bağlı olmadığı için hala deneme süresi doldu diyor ve oynayamıyorum.
Eski Ubisoft hesabım üzerinden Epic games bağlantısını kaldırıp yeni hesabı bağlamam gerek.

Şöyle detaylı açıklayayım hocam. Epic Games'te daha önce başka bir Ubisoft hesabıyla oyun oynamışım. Şimdi oyunu satın aldım ve kullandığım Ubisoft hesabı üzerinden oyunu açtım. Fakat tekrar girmek istediğimde deneme süresi doldu diye uyarı verdi ve oynayamıyorum. Epic Games üzerinden oyunu açtım ve eski Ubisoft hesabına bağlandı. Orada da oynadığım ilerleme kaybolacağı için hiç oynamadım ve hesabı kapattım.

Şimdi Ubisoft'ta yeni kullandığım hesap açık. Epic Games ile oyunu başlattığımda yeni hesaptan açıyor. Ama Epic Games ve Ubisoft bağlı olmadığı için hala deneme süresi doldu diyor ve oynayamıyorum.
Eski Ubisoft hesabım üzerinden Epic Games bağlantısını kaldırıp yeni hesabı bağlamam gerek.

Epic'ten aldığınız oyunun tokenı anahtar koduda diyebiliriz direkt bağlı hesaba aktarılır. Bundan dolayı bu dediğinizi yapsanız bile oyunu yeni hesapta oynayamazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı