Çözüldü Epic Games'den Ubisoft'a oyun taşınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Arkadaşlar Epic Games üzerinden Assassin's Creed Odyssey almıştım ancak Türkçe yama çalışmadı. Biraz araştırma yaptım ve oyunu Ubisoft üzerinden indirmem gerektiğini gördüm. Malum oyunun boyutu çok yüksek, acaba dosyalarımı geçirmenin bir yolu var mı?

Çözüm
Arkadaşlar oyun Ubisoft kütüphanemde var zaten. Dosyaları aktarıp aktaramayacağımı sordum. Hesapları ilişkilendirince zaten 2 platformda da oyunun sahibi oluyorsunuz.
Uplay'den indirmeyi başlatıp durdurun, Uplay'i kapatın ve dosyaları o klasöre kopyalayın (taşımayın ki garanti olsun) daha sonra Uplay'i açıp indirme tuşuna basın sorun yoksa büyük ihtimalle dosyaları kontrol edip, bir kaç dosya değiştirip, indirip hazır hale getirecek.
Ben Ubisoft oyunlarını Epic'den alıp daha sonrasında Uplay üzerinden indirdim. (Tabii hesabınızı bağlarsanız mümkün bu)
Ubisoft'a aktarıp oradan indiriliyor fakat konuda Epic üzerinden indirilen dosyaların Ubisoft ile çalışması durumu sorulmuş.

Arkadaşlar oyun Ubisoft kütüphanemde var zaten. Dosyaları aktarıp aktaramayacağımı sordum. Hesapları ilişkilendirince zaten 2 platformda da oyunun sahibi oluyorsunuz.
Uplay'den indirmeyi başlatıp durdurun, Uplay'i kapatın ve dosyaları o klasöre kopyalayın (taşımayın ki garanti olsun) daha sonra Uplay'i açıp indirme tuşuna basın sorun yoksa büyük ihtimalle dosyaları kontrol edip, bir kaç dosya değiştirip, indirip hazır hale getirecek.

Çözüm
Hocam yüklü olarak gözüküyor ancak yükleme konumu Epic Games dosyalarımın olduğu yeri gösteriyor. Acaba el ile dosya mı oluşturmalıyım?

Dosya Ekleri

• resim_2022-06-11_151225285.png
    resim_2022-06-11_151225285.png
    394,3 KB · Görüntüleme: 38
Hocam yüklü olarak gözüküyor ancak yükleme konumu Epic Games dosyalarımın olduğu yeri gösteriyor. Acaba el ile dosya mı oluşturmalıyım?
Zaten bir farkı yok galiba. Yukarıda bahsettiğim adımların öncesinde oyunun dosyalarını bir yere kopyalayıp silebilir ve ardından dediğim adımları uygulayabilirsiniz gibi. Odyssey'in türkçe yamasında hazır dosyalar vardı 2-3 GB onlar çalışabilir bu arada.

Zaten bir farkı yok galiba. Yukarıda bahsettiğim adımların öncesinde oyunun dosyalarını bir yere kopyalayıp silebilir ve ardından dediğim adımları uygulayabilirsiniz gibi. Odyssey'in türkçe yamasında hazır dosyalar vardı 2-3 GB onlar çalışabilir bu arada.
Hocam dediğinizi yaptım ancak indirmeye devam ediyor ve verify folder seçeneği tıklanmıyor şuan.
Edit: Şuan düzelttim hocam, locate installed game seçeneği ile kurulu yeri seçtim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı