Epic Games'e Facebook ile giriş yaparken "uygulama aktif değil" hatası

Başlıkta belirttiğim gibi sorun budur.
Hocam Facebook e-mail'iniz veya hesabınıza doğrulamış olduğunuz herhangi bir e-mail ile giriş yapmayı deneyin. Şifre hatalı derse şifremi unuttum yaparak yeni bir şifre belirleyerek uygulama üzerinden tekrar giriş yapın. Tekrar giriş yaparken aynı mail üzerinden bir doğrulama isteyecek. Bu şekilde hesaba giriş yaptım az önce. Umarım sizde de işe yarar.

Hocam Facebook e-mail'iniz veya hesabınıza doğrulamış olduğunuz herhangi bir e-mail ile giriş yapmayı deneyin. Şifre hatalı derse şifremi unuttum yaparak yeni bir şifre belirleyerek uygulama üzerinden tekrar giriş yapın. Tekrar giriş yaparken aynı mail üzerinden bir doğrulama isteyecek. Bu şekilde hesaba giriş yaptım az önce. Umarım sizde de işe yarar.

Hocam kaç yıllık Facebook hesabım her şey doğrulanmıştır diye düşünüyorum ama doğrulanmış değilse bile nasıl dogrulayacagim.

Hocam kaç yıllık Facebook hesabım her şey doğrulanmıştır diye düşünüyorum ama doğrulanmış değilse bile nasıl dogrulayacagim.
Hocam ben başta outlook e-mail'im ile denedim Facebook'um oraya bağlı olduğu için fakat hesap bulunamadı.Daha sonra Gmail ile denedim ancak şifre hatalı dediği için şifremi yenilemek istedim ve mail'ime doğrulama kodu gönderdi.Şifremi sıfırlayıp internetten tekrar giriş yapmayı denedim tekrar hata aldım ama daha sonra Epic Launcher'dan Epic Games ile giriş yap kısmından giriş yaparak sorunu çözdüm.Bence aceleniz yoksa bu konuda biraz sabırlı olup Epic Games'in bu durumu düzeltmesini bekleyebilirsiniz,üzerinde çalıştıklarını söylemişler.

Yani kastettiğim şey doğrulama olan kısım Facebook değil , bir nevi Epic Games kurtarma e-postası denilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı