Epic Games'i sildikten Detroit: Become human da silindi

HyperionXW

Femtopat
Katılım
19 Ocak 2021
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu yıl LGS'ye gireceğim için bilgisayardaki oyunları silmeye karar verdim ve Epic Games'i de sildim ama sonradan abimin oyunun Epic Games'te olduğunu hatırladım ve Epic Games'i geri yükledim fakat oyun silinmişti yani silinmiş gözüküyor. Silinmemişte olabilir anlamadım.

Ve bir diğer sorunda şu ki oyun Detroit: Become human yani sıkıntılı bir oyun internetsiz çalıştırılıp oynanıyordu dosyalardan .exe dosyasını bulup çalıştırıyorduk yani Epic Games'ten başlatmıyorduk ve abimin 14 saatlik emeği de Epic Games'i silmemle gitmiş oldu diye düşüyorum inşallah silinmemiştir :)

(Epic Games'te de 12 saat oynadı gözüküyor acaba internet yokken kaydetmiş sonrada internet gelince Epic Games'e yollamış olabilir mi yani 12 saatlik oynadığı yer kaydolmuş mudur acaba?)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu exe üzerinden başlatmanız gayet normal bir durum zaten. :) Oyunun silinmemesi gerekiyordu, her ihtimale karşı yedek alınmasını söylüyoruz launcher kaldırma durumlarında. Abinizin oyununa bir şey olmamıştır muhtemelen, eşitleme açıksa Epic Games bulut servisine kaydolmuştur oyun dosyaları.
 

Geri
Yukarı