Epic Games'in aktardığı Trello sitesi nedir?

Hocam aynısı dün bana da geldi, Install Now dediğiniz zaman hazır olan güncellemeyi yüklüyor, zaten onun hemen üstünde "Install the latest Epic Online Services" yazıyor. Yani Senin için güncelleme var Install Now'a tıklarsan yükleyeceğiz diyor. Korkmana gerek yok bu kadar.

Hayır hocam eksik bir şey varsa eksik kalmasın dedim sadece.
Yani ben install now'mu demeliyim? Bu install Now'a bastığımda Launcher'ı mı güncelleyecek?
Otomatik olarak güncellemiyor mu bu uygulama kendini?

Dosya Ekleri

• epicgames.png
    epicgames.png
    108,4 KB · Görüntüleme: 32
Hayır hocam eksik bir şey varsa eksik kalmasın dedim sadece.
Yani ben install now'mu demeliyim? Bu install Now'a bastığımda Launcher'ı mı güncelleyecek?
Otomatik olarak güncellemiyor mu bu uygulama kendini?
Bastığınızda Epic Online Servisini güncelleyecek.

Bastığınızda Epic Online Servisini güncelleyecek.

Yani bu da sistemde yüklü olan Epic Games Launcher mı hocam? Yoksa Launcher'ın dışında bir şey mi? Sadece onu merak ediyorum.
İnstall dediğimiz vakit Launcher mı güncelleniyor, yoksa servisi mi güncelliyor? Bunu açıklarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Yani bu da sistemde yüklü olan Epic Games Launcher mı hocam? Yoksa Launcher'ın dışında bir şey mi? Sadece onu merak ediyorum.
İnstall dediğimiz vakit Launcher mı güncelleniyor, yoksa servisi mi güncelliyor? Bunu açıklarsanız sevinirim.

Hocam merakımdan soruyorum yüklediniz mi acaba? Eğer yüklediyseniz sonuç ne oldu belirtirseniz iyi olur.

Sizde de mi çıktı hocam? Siz nasıl güncelliyorsunuz acaba Launcher'ı?
Install Now'a bastım hocam. Yükledi, install Now yazısı gözükmüyor artık.

Evet bugün baktığımda bana da geldiğini gördüm. Bende yükledim ama ne işe yaradığını pek anlamadım açıkçası.

Evet bugün baktığımda bana da geldiğini gördüm. Bende yükledim ama ne işe yaradığını pek anlamadım açıkçası.

Vallahi ne işe yarıyor pek anlamadım, kurduk artık ama.
Kurmazsak orada hep bir bildirim şeklinde duruyordu zaten hocam.
İnstall'a basınca herhangi bir Setup'a falan atmadı. Birkaç bir şey yaptı herhalde, Windows imleci yanındaki mavi yuvarlak birkaç kere döndü. Sizde de mi böyleydi hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı