Epic Games hesabının bağlı olduğu maili kontrol et. Orada kodu kullan gibisinden bir seçenek olacak ona bas sonra kart bilgilerini gir, adresini gir ve Nitro'nu al. (kartında 18.36 TL olması lazım kontrol için çekip geri verecek.)
Epic Games hesabının bağlı olduğu maili kontrol et. Orada kodu kullan gibisinden bir seçenek olacak ona bas sonra kart bilgilerini gir, adresini gir ve Nitro'nu al. (kartında 18.36 TL olması lazım kontrol için çekip geri verecek.)
Zaten kütüphaneye değil Epic Games hesabınızda kullandığınız maile en geç 72 saat içinde kod geliyor. Hesabınızda 12 aydan fazladır nitro kullanılmamış olması lazım ama.
4. Adım: Üstteki seçenekler arasından “Eklentiler” sekmesine geçiş yapın.
5. Adım: Discord Nitro seçeneğine tıklayın.
6. Adım: Sağdaki “Yükle” butonuna tıklayın. Merak etmeyin, herhangi bir şey yüklenmeyecek. Bu sadece satın alma anlamına geliyor.
7. Adım: Siparişin tamamlanmasını bekleyin. Bu genellikle birkaç saniye sürer.
8. Adım: Mail adresinize, Epic Games’den “DISCORD NITRO: HEDİYE TEKLİFİ” başlıklı bir e-posta gelecek. Bu bazen 24 saat sürebilir.
9. Adım: E-postadaki “Hemen Al” butonuna tıklayarak aktif etme işlemlerine geçin. Bu sırada hesabınıza ekli banka kartından, doğrulama amacıyla 18.36 TL çekilecek ancak birkaç dakika sonra geri iade edilecektir.
Zaten kütüphaneye değil Epic Games hesabınızda kullandığınız maile en geç 72 saat içinde kod geliyor. Hesabınızda 12 aydan fazladır nitro kullanılmamış olması lazım ama.