Epic Games'in verdiği GTA V'e FiveM kurarsak normal GTA Online ve Hikaye modu oynayabilir miyiz?

oktaywastaken

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus A520M-R Anakart
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci
Asus GeForce RTX 4060 Ekran Kartı
Kingston Beast Black 64GB (2x32) 3600MHz RAM
Kingston NV3 1TB NVMe + Kingston A400 480GB SATA SSD
Merhaba herkese. Sorum yukarıdaki gibi. Mantıken oynayabilmemiz lazım ama yine de FiveM kurmadan sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Merhaba herkese. Sorum yukarıdaki gibi. Mantıken oynayabilmemiz lazım ama yine de FiveM kurmadan sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Dediğin gibi manıtken oynayabilmen gerek, çünkü FiveM oyuna entegre değil. Ekstra bir eklenti o sebepten oynayabilirsiniz. Ama Online'da mod ile girmek sıkıntı çıkartıyordu hile olarak algıladığından. FiveM'de olur mu bilmiyorum.

Hepinize teşekkürler. Online'a çok girmiyorum ama hikaye modunda sıkıntı çıkarmıyormuş, ona sevindim.

Oynayabilirsiniz, herhangi bir sorun olmaz, FiveM mod dosyalarını kendi dosyasının içine atıyor, GTAV'e değil, o yüzden herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Profil resminize yanlışlıkla gözüm kaydı, sesli güldüm. Nereden acaba o fotoğraf, bir videodan falan mı? :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı