rxckcity Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 240 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Şubat 2025 #1 Merhaba. Epic Games'in bedava olarak dağıttı Discord Nitro'yu şu anda mağazamda bulamıyorum. Yeni hesap açıp baktım yine yok. Bunu nasıl alabilirim? Discord hesabımda Nitro yok. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2025
Merhaba. Epic Games'in bedava olarak dağıttı Discord Nitro'yu şu anda mağazamda bulamıyorum. Yeni hesap açıp baktım yine yok. Bunu nasıl alabilirim? Discord hesabımda Nitro yok.
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.867 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #2 Oo o bitti hocam ara sıra 1 aylık dağıtıyor Epic. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS rxckcity Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 240 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Şubat 2025 #3 Ghostxz3 dedi: Oo o bitti hocam ara sıra 1 aylık dağıtıyor Epic. Genişletmek için tıkla... Ne zaman geliyor tekrardan bir bilgi var mıdır? Artı 0 Eksi
Ghostxz3 dedi: Oo o bitti hocam ara sıra 1 aylık dağıtıyor Epic. Genişletmek için tıkla... Ne zaman geliyor tekrardan bir bilgi var mıdır?
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.867 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #4 rxckcity dedi: Ne zaman geliyor tekrardan bir bilgi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef genellikle indirim dönemlerinde veriyor yaz indiriminde mesela. Artı 0 Eksi
rxckcity dedi: Ne zaman geliyor tekrardan bir bilgi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef genellikle indirim dönemlerinde veriyor yaz indiriminde mesela.
KS KS rxckcity Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 240 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Şubat 2025 #5 Ghostxz3 dedi: Maalesef genellikle indirim dönemlerinde veriyor yaz indiriminde mesela. Genişletmek için tıkla... Peki Discord'da ara sıra geliyor Nitro almayanlara bedava 1 aylık veriyor, o ne zaman geliyor hesaba onu biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Ghostxz3 dedi: Maalesef genellikle indirim dönemlerinde veriyor yaz indiriminde mesela. Genişletmek için tıkla... Peki Discord'da ara sıra geliyor Nitro almayanlara bedava 1 aylık veriyor, o ne zaman geliyor hesaba onu biliyor musunuz?
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.867 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #6 rxckcity dedi: Peki Discord'da ara sıra geliyor Nitro almayanlara bedava 1 aylık veriyor, o ne zaman geliyor hesaba onu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bayağıdır Discord kullanmıyorum hocam ama yanlış hatırlamıyorsam oda bazen şans gelebiliyor önüme birkaç kere çıkmıştı. Artı 0 Eksi
rxckcity dedi: Peki Discord'da ara sıra geliyor Nitro almayanlara bedava 1 aylık veriyor, o ne zaman geliyor hesaba onu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bayağıdır Discord kullanmıyorum hocam ama yanlış hatırlamıyorsam oda bazen şans gelebiliyor önüme birkaç kere çıkmıştı.