Epic Games'in verdiği oyunlardan memnun kaldınız mı?

salih29

Decapat
Daha fazla  
Epic Games'in verdiği 15 oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben memnun kalmadım. Death Stranding hariç beklentim karşılanmadı. Tabii ki güzel oyunlar vardı ama "büyük oyun" niteliğinde en azından bir oyun daha beklerdim, Dishonored verildi son olarak ama en azından ilk iki oyununu verse ya da 3.oyunu tek verse daha iyi olabilirdi.

Bedava bir hizmet karşılığı 15 oyun elde ettim, niye memnun kalmayayım? Kaldım tabii ki. Son gün için büyük oyun verileceği ve bu oyunun seri halinde olacağı şeklinde sızıntılar dolayısıyla en azından bir oyun serisinin birden fazla oyununun verileceğini düşündüm, o da zaten sızıntının yanlışlığıymış.

Gerçekten, bedavaya alınan bir şeyden memnun kalmamak nasıl oluyor? Memnun kalmayan kütüphanesine eklememekte özgür, sonuçta bir bedel ödeyip de ''tüh'' dediğiniz bir şey değil.

Beklentimi karşılamadı. Bedava oyun veriyorlar ne memnun olması diyen arkadaşlar da saçmalıyor. Epic games kendini öne çıkarmak için yapıyor bu kampanyayı yani bir çıkar elde etmek istiyor doğal olarak. Bu yüzden de memnun olmamak da hakkımızdır.

Bedava bir hizmet karşılığı 15 oyun elde ettim, niye memnun kalmayayım? Kaldım tabii ki. Son gün için büyük oyun verileceği ve bu oyunun seri halinde olacağı şeklinde sızıntılar dolayısıyla en azından bir oyun serisinin birden fazla oyununun verileceğini düşündüm, o da zaten sızıntının yanlışlığıymış.

Gerçekten, bedavaya alınan bir şeyden memnun kalmamak nasıl oluyor? Memnun kalmayan kütüphanesine eklememekte özgür, sonuçta bir bedel ödeyip de ''tüh'' dediğiniz bir şey değil.
Tamam işte memnun kalmadım ve çoğunu eklemedim, 2 3 tanesini attım, muhtemelen birini oynayacağım. Daha iyisi olabilirdi ama yine de eyv

Beklentimi karşılamadı. Bedava oyun veriyorlar ne memnun olması diyen arkadaşlar da saçmalıyor. Epic games kendini öne çıkarmak için yapıyor bu kampanyayı yani bir çıkar elde etmek istiyor doğal olarak. Bu yüzden de memnun olmamak da hakkımızdır.
Epic'in çıkar elde etmek istemesi senden bir şey mi eksiltiyor? Hayır.

Sen nihayetinde oyunu bedava elde ediyor musun? Ediyorsun.

Memnun olmamak hakkın değildir. Beklentini karşılamaz, daha iyi bir oyun beklersin ayrı konu. Yalnız başka yerde ''ya bize bedava şundan değil de bundan verdiler, hiç memnun kalmadım.'' dersen gülerler sana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı