Epic Games'teki GTA 5 dosyaları internette bulunur mu?

SorunumVar

Hectopat
Merhaba Epic Games'ten GTA 5 indirmeye çalışıyorum fakat düşük hızlarda indiriyor, hız sürekli 0'a düşüyor. Bu sadece Epic Games'te oluyor. İnternetten Orijinal oyun dosyalarını (cracksiz) nasıl bulabilirim? Bulursam indirip Epic Games'in oyunu kurduğu klasöre atacağım, çalışacağını düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    52,1 KB · Görüntüleme: 62
Şöyle ki dosyayı eğer bulursanız Epic Games'te indirmeyi başlatıp daha sonra duraklatıp ardından Epic Games'i tamamen kapatmalısınız. Ardından dosyaları Epic Games içerisindeki GTA V klasörünün içerisine kopyalayıp Epic Games açıp doğrulamaları yapmalısınız. Muhtemelen güncelleme yapacaktır. Güncel sürüm bile olsa bende doğrulamanın ardından ufak bir indirme yapıyordu. Bu arada Epic Games indirme sorununu çözmeye çalıştınız mı?

Şöyle ki dosyayı eğer bulursanız Epic Games'te indirmeyi başlatıp daha sonra duraklatıp ardından Epic Games'i tamamen kapatmalısınız. Ardından dosyaları Epic Games içerisindeki GTA V klasörünün içerisine kopyalayıp Epic Games açıp doğrulamaları yapmalısınız. Muhtemelen güncelleme yapacaktır. Güncel sürüm bile olsa bende doğrulamanın ardından ufak bir indirme yapıyordu. Bu arada Epic Games indirme sorununu çözmeye çalıştınız mı?
Evet birkaç video denedim(engine dosyasına kod yazma vs.) fakat sonuç değişmedi .
Ethernet kablosu çek.

İmkanım yok çekmeye maalesef.

Eğer Wi-Fi üzerinden indirme sağlıyorsanız işiniz gerçekten çok zor. Normal tarayıcıdan ya da Torrent'den indirseniz dahi günler sürer bu hızlarla. Ben Amazon'dan 20 metresini 17 liraya almıştım 4-5 ay önce ucuz bir şey yani. Hiç vakit kaybetmeden bir Ethernet kablosu alın. Sorun Epic Games'ten kaynaklanmıyor olabilir.

Ucuz hocam bilgisayarcılar metresini 5 liraya verir. Büyük fark olacaktır tarifeniz biraz yüksekse.
Yok maddi olarak değil. Modem farklı odada olduğu için kablo kirliliği olur diye çekmiyorum.
Eğer Wi-Fi üzerinden indirme sağlıyorsanız işiniz gerçekten çok zor. Normal tarayıcıdan ya da Torrent'den indirseniz dahi günler sürer bu hızlarla. Ben Amazon'dan 20 metresini 17 liraya almıştım 4-5 ay önce ucuz bir şey yani. Hiç vakit kaybetmeden bir Ethernet kablosu alın. Sorun Epic Games'ten kaynaklanmıyor olabilir.

Drive ile indirme yaptığımda 6 7 mb/s leri görüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı