Çözüldü Epic Games'ten alınan FC 24 tek PC ile iki kişi nasıl oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ksgn

Femtopat
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Epic Games'ten FC 24 aldım bir arkadaşımla birlikte tek PC'den nasıl oynarım? Kol alırsam iki tane oynanır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir de bazı forumlarda Epic'den alınan FC 24'ler kolu görmüyor diyorlar herkes için mi bu hata bir bilginiz var mı ona göre kol alacağımda.
Herkeste var mı denk mi geliyor bilmiyorum ama çözümü buymuş
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hocam bir de bazı forumlarda Epic'den alınan FC 24'ler kolu görmüyor diyorlar herkes için mi bu hata bir bilginiz var mı ona göre kol alacağımda.

Bendeki Logitech ve Monster kolunu görmüyor. Steam'e bağladım FC 24'ü öyle yaptığımda kolu görüyor. Görmese bile Steam kütüphanene bağlayıp oynayabilirsin kollarla.
 
Alakası yok goruyor ben Epic Games'ten kolla oynuyorum olmazsada Steam'den dısarıdan oyun aktar seceneğiyle EA ın uygulamasını bağlarsın kolu zaten Steam her türlü goruyor oradan ayarlarını yaparsın benım cakma kolu bıle goruyor Steam. Ve evet 2 kişi oynanır, giriş menüsünde seçeneklerin birinde olması lazım. Oraya girince senın cıhazlarını zaten gosterıyor hangı cıhazın hangı taraf olacagını belırlıyorsun ve oynuyorsun ayrıca kol alacaksan çakma alma yani alabilirsin ama wonderboy gibi hem analog hem dijital modu olan bir kol al sıkıntı yaratmaz, kolu görmeyen oyunları da X360CE programı ile çözebilirsin internette videoları var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı