Epic Games'ten alınan FC 24'te gamepad görünmüyor

egekoncagul

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, indirimde olduğu için Epic Games'ten aldığım FC 24 kolumu hiçbir şekilde algılamıyor. Steam'de aldığımız zaman kontrolcüyü ayarlayabiliyorduk ama Epic'te böyle bir sayfa veya ayar yok. Bu konuda ne yapacağım, bilen varsa yardımcı olabilir mi?

arkadaşlar fc 24 ü epic gamesten ve gamepadinizin tuşları oyun içinde çalımıyorsa çözümünü youtubeda paylaştım bunu yaparsanız çalışıyor. sonucu yoruma yazarsanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

arkadaşlar fc 24 ü epic gamesten ve gamepadinizin tuşları oyun içinde çalımıyorsa çözümünü youtubeda paylaştım bunu yaparsanız çalışıyor. sonucu yoruma yazarsanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kral olmadı başka bir çözümü var mı

Kral olmadı başka bir çözümü var mı?

kanka çok yol denedim en sonunda bu bende çalıştı benim kolumda çok iyi bir şey değil t3 wireless steame eklediğin uygulamanın kol ayarını videodaki gibi değiştirmen ve uygulamayı steamden açman gerek bir de epic gamesi steame ekleyip aynı kol ayarını ona da yapıp iki uygulamayıda steamden başlatmayı dener misin

Kanka çok yol denedim en sonunda bu bende çalıştı benim kolumda çok iyi bir şey değil T3 Wireless Steam'e eklediğin uygulamanın kol ayarını videodaki gibi değiştirmen ve uygulamayı Steam'den açman gerek bir de Epic Games'i Steam'e ekleyip aynı kol ayarını ona da yapıp iki uygulamayı da Steam'den başlatmayı dener misin?

Kralsın, oldu. Hep Steam'den mi çalıştırmam gerekiyor yoksa bir kez yapınca yetiyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı