Epic Games'ten alınan oyun Ubisoft üzerinden açılırken hata veriyor

450368

Hectopat
Birkaç gün önce acaba bir şey olur mu? Diye düşünerek Epic Games üzerinden AC: Valhalla aldım ve evet tahmin ettiğim gibi sorunları başladı Epic Games'in. İlk başta oyunu Epic Games üzerinden yükledim başlattım Ubisoft Connect'e attı orada oyunu baştan yüklememi istedi yüklemedim araştırdım ne yapılabilir diye baktım baktım bir şey bulamadım. Bugün yaparım belki umuduyla tekrar denemeye gittim ve Ubisoft Connect açılmıyor. Aşağıdaki hatayı veriyor:

1699875930478.png

Evet, Ubisoft Connect açılmıyor. Steam'de pek çok Ubisoft oyunum var ve onları oradan açıyorum oyunumu oynuyorum fakat Epic Games'ten başlattığımda hiçbir şey açılmıyor! Ayrıyeten dün bir kere daha denemiştim o sırada Ubisoft Connect açılıyordu fakat bir Epic servisi başlatılamadı diyordu dün de açılmadı sonra da bana oyun kurulu olmasına rağmen 130 GB'lık bir indirme yapmamı istedi şimdi de hiç açılmıyor. İade etsem 1-2 haftada geliyormuş o zamana Steam dolara geçecek bir daha Epic'ten alışveriş yapmak da istemiyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim bir bildiğiniz varsa yazmanızı rica ediyorum.
Ayrıyeten ne Ubisoft hesabımda ne de Epic Games hesabımda hesapların birbirine bağlı olduğunu göremiyorum ama hesapları bağladığımı biliyorum ve tekrar bağlamak için herhangi bir şey çıkmıyor çok sıkıntılı bu Epic Games gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı