Epic Games'ten alınan R6 tekrar yükleme istiyor

OUTRA

Hectopat
Arkadaşlar dün Epic`den R6 (tam paket) aldım ve geceden sabaha 86GB yüklendi. Sonra Ubisoft Connect`e bağlandı ve ben zaten indirdiğim için oyunun yerini bul dedim ama tekrardan 55GB indirmeye başladı. Sorun şu ki benim Ubisoft hesabımda daha önceden R6 var mıydı bilmiyorum, eğer daha önceden varsa Epic`den aldığımı iade edeceğim. Bunu anlamanın bir yolu var mı? Ayrıca Epic`i açmadan oyuna girdiğimde henüz tam yüklenmediği için oynatmıyor ama oyunda geçirdiğim süre Epic`e yansımıyor. Bu az önceki sorunun cevabı olabilir mi?

Son düzenleme:
Ubisoft'un sitesinde sipariş geçmişi gibi bir yer varsa oradan görebilirsiniz.
1644070883320.png

Durum bu, Şuan Epic`den iade etsem Ubisoft`dan da gidicek dimi oyun?

@Maximum Son sorum. Ubisoft halihazırda yüklü olan oyunu tekrar yüklüyor ya, işlem bittiğinde 86GB mı yer kaplayacak yoksa 2 kere indirilmiş gibi mi yer kaplayacak? Ubisoft`dan Vulcan olanı yüklemiyorum btw.

@Maximum Son sorum. Ubisoft halihazırda yüklü olan oyunu tekrar yüklüyor ya, işlem bittiğinde 86GB mı yer kaplayacak yoksa 2 kere indirilmiş gibi mi yer kaplayacak? Ubisoft`dan Vulcan olanı yüklemiyorum btw.
Epic Games üzerinden indirdiğinizi silip Ubisoft üzerinden indirseniz daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı