Epic Games'ten FC 26 alınır mı?

bilgekagan09

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar FC 26 indirime girmesini bekliyordum ve Epic Games'te 2079 TL'ye inmiş, vaktimin çoğunu da kariyer oynayarak geçiyorum. Sizce almaya değer mi? İndirime daha fazla girer mi, girerse ne zaman girer?

Sadece kariyer için oynayacaksınız offline hesap almanızı öneririm. Ayrıca alt ligler için olan yamalar (MP26, nep26) çıktığı vakit Epic Games ile kurmak çok zor oluyor diyorlardı hocam bilginize.

Kasım'da bolca indirim olur. Black Friday, Haloween, 11.11 vs. çok indirim oluyor. Acelesi yoksa bir Kasım'ı bekle derim. Ha biraz da şans. Belki FC ye indirim gelmeyebilir de. Ama o riske değer.

Sadece kariyer için oynayacaksınız offline hesap almanızı öneririm. Ayrıca alt ligler için olan yamalar (MP26, nep26) çıktığı vakit Epic Games ile kurmak çok zor oluyor diyorlardı hocam bilginize.
Fc 25'i de epic games'den aldım. Yamalardan yana sıkıntı olmadı hiç. Offline hesap da riskli hocam sıkıntı cikma ihtimali yüksek

Kasım'da bolca indirim olur. Black Friday, Haloween, 11.11 vs. çok indirim oluyor. Acelesi yoksa bir Kasım'ı bekle derim. Ha biraz da şans. Belki FC ye indirim gelmeyebilir de. Ama o riske değer.
Cok indirime gireceğini düşünüyorum hocam zaten 600 tl inmiş

Ocak indirimlerini bekleyebilirsiniz amaç kariyerse sadece. Çok daha ucuza geliyor bundle paketlerle beraber.

Ne gibi bir sıkıntı hocam? Merak ettiğim için soruyorum ben de bu sene öyle yapacağım çünkü
Hocam riskli iş şuan ortalama hesap fiyatları 300tl iki ay sonra hesap banlanabilir zamanında bende bir oyunu hesap olarak satın almıştım 1.5 ay sonra hesaba giremedim destek de ilgilenmedi

Hocam riskli iş şu an ortalama hesap fiyatları 300TL iki ay sonra hesap banlanabilir zamanında bende bir oyunu hesap olarak satın almıştım 1.5 ay sonra hesaba giremedim destek de ilgilenmedi.

Ben nerontech ekibinin sitesinden almayı düşünüyorum hocam halihazırda yama aldığımda ilgilenmişlerdi o yüzden bir güven var içimde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı