Epic Games'ten GTA 5 almak mantıklı mı?

Epic Games GTA V de 50 saatim var, hikayeyi bitirdim ve biraz online oynadım. Hiçbir sorun yaşamadım kesinlikle.

Epic Games'ten ücretsiz oyunlar dışında oyun almak mantıksız ağır bir Launcher çünkü.

Epic Games'ten ücretsiz oyunlar dışında oyun almak mantıksız ağır bir Launcher çünkü.

Ağır Launcher'den kastınız nedir tam olarak örneğin oyunlara kasma donma ping hata gibi sorunlar yaşatır mı?

Epic Games GTA V de 50 saatim var, hikayeyi bitirdim ve biraz Online oynadım. Hiçbir sorun yaşamadım kesinlikle.

Peki bana önerebileceğiniz bir şey var mıdır teşekkürler.

Ağır Launcher'den kastınız nedir tam olarak örneğin oyunlara kasma donma ping hata gibi sorunlar yaşatır mı?

Steam'den almak daha mantıklı Epic Games PC'yi daha çok yorar Rockstar'ın kendi launcherine ve Steam'e göre. PC'ine güveniyorsan hiçbir sıkıntı olmaz.

Steam'den almak daha mantıklı Epic Games PC'yi daha çok yorar Rockstar'ın kendi launcherine ve Steam'e göre. PC'ine güveniyorsan hiçbir sıkıntı olmaz.

Hocam sistemim bu şekilde Steam'de şu an 400-500 arası o kadar bütçem yok maalesef uzun süre boyunca korsan oynamıştım.

Hocam sistemim bu şekilde Steam'de şu an 400-500 arası o kadar bütçem yok maalesef uzun süre boyunca korsan oynamıştım.

Epic Games'in bir sıkıntısı yok sadece aynı fiyattaysa alternatiflerinden alın dedim. PC'in de gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…