Forum Clerk
Hectopat
- Makaleler
- 1
Alınır neden alınmasın.
Rockstar Games'in launcer'ından bahsettim. GTA V ile birlikte indirir onu da.
Soru basit Epic Games'te şu an GTA bu fiyatta Steam'de ise 400-500 arası bir fiyata satılıyor sizce hangisini almalıyım?
Teşekkürler.
Bazı kullanıcılar Epic Games hakkında şikayetçi oldukları için tedirgin oldum ve bu konuyu açtım bir diğer sorum ise GTA 5 alırsam çok fazla hile ile karşılaşır mıyım birçok arkadaş hile ile karşılaşmış.
Epic Games'ten ücretsiz oyunlar dışında oyun almak mantıksız ağır bir Launcher çünkü.
Epic Games GTA V de 50 saatim var, hikayeyi bitirdim ve biraz Online oynadım. Hiçbir sorun yaşamadım kesinlikle.
Ağır Launcher'den kastınız nedir tam olarak örneğin oyunlara kasma donma ping hata gibi sorunlar yaşatır mı?
Steam'den almak daha mantıklı Epic Games PC'yi daha çok yorar Rockstar'ın kendi launcherine ve Steam'e göre. PC'ine güveniyorsan hiçbir sıkıntı olmaz.
Hocam sistemim bu şekilde Steam'de şu an 400-500 arası o kadar bütçem yok maalesef uzun süre boyunca korsan oynamıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.