Çözüldü Epic Games'ten GTA V indirdim oyuna giremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

EGEMENK

Decapat
Herkese merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki GTA V 21 Mayıs'a kadar ücretsiz oldu bende ilk alanlardanım ancak PC 2 gün açık bırakıp indirdim ve bu hata ile karşılaşıyorum gerçekten kafayı yiyiyeceğim bir çözümü var mı ya Rockstar Games durduruldu hatası alıyorum ya da bu hatayı alıyorum. Sizce çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• rockstar hata.png
    rockstar hata.png
    35,2 KB · Görüntüleme: 84
Çözüm
Sanırım beklemekten başka çaremiz yok.

Kardeş çözümü buldum uzun uğraşlar sonucu VPN ile girerseniz sorun çözülüyor yardımlarınız için teşekkürler :) konu kilitlenebilir ve çözüldü yazılabilir.
Alakası yok gider çalışırdım 180 lirayı 18000 olarak görmeyin. Herkes alabilir en kötü bir yerde falan çalışırsınız. Bu kadar fakir olamaz kimse. Ben 15 yaşımda para biriktirerek almıştım. Kendi emeğimle.

Kimse bu kadar fakir olamaz diyorsunuz ama o 180 TL için ne kadar uğraşan insanlar var bu kadar saygısız olmayalım lütfen. Ben istesem alabilirdim ama oyun Rockstar tarafından ücretsiz yapıldı ve alanları siz yargılayamazsınız bunuda bilin isterim. Sizde bizler gibi para vermeden bekleseydiniz sizde ücretsiz şekilde oynardınız.
eskiden açmıştım sanırım oradan açsam yeterli olurmu direk

Social Club Rockstar Games'ten giremiyorum sanırım site çökmüş :( bir bakma şansınız var mı?
Şu an ben de erişemiyorum, sanırım yine çökmüş olabilir. Daha sonra Rockstar Social Club hesabı açıp deneyin. Oyuna başlarken Cloud Save özelliğini aktif edin. Bu özellik sayesinde format dahi atsanız save (Kayıt) dosyanız kaldığınız yerden devam etmenizi sağlayacak.

Şu an ben de erişemiyorum, sanırım yine çökmüş olabilir. Daha sonra Rockstar Social Club hesabı açıp deneyin. Oyuna başlarken Cloud Save özelliğini aktif edin. Bu özellik sayesinde format dahi atsanız Save (kayıt) dosyanız kaldığınız yerden devam etmenizi sağlayacak.

Peki ne zaman tekrar deniyim ve bu hesabı sadece tarayıcı üzerinden açsam olur mu dediğim gibi hesap sormuyor hatadan önce.
Luk olduğu içindir. Be.

Sitede yoğunluk olduğu içindir. Ben oyuna girdiğim zaman sürekli offline modda başlatıyor, Online moda geçemiyorum bir türlü.

Ben offline ye bile giriş yapamıyorum o canımı sıkıyor Online geçici olarak kapatıldı galiba.

Şu an ben de erişemiyorum, sanırım yine çökmüş olabilir. Daha sonra Rockstar Social Club hesabı açıp deneyin. Oyuna başlarken Cloud Save özelliğini aktif edin. Bu özellik sayesinde format dahi atsanız save (Kayıt) dosyanız kaldığınız yerden devam etmenizi sağlayacak.
Sizce oyuna sürekli offline modda girmem ve online moda geçemem de mi bu yoğunluk yüzünden?

Peki ne zaman tekrar deniyim ve bu hesabı sadece tarayıcı üzerinden açsam olur mu dediğim gibi hesap sormuyor hatadan önce.
Tarayıcı üzerinden hesap oluşturup, Social Club'dan giriş yapacaksınız. Tarayıcıdan giriş yapmak yeterli değil.
Sizce oyuna sürekli offline modda girmem ve online moda geçemem de mi bu yoğunluk yüzünden?
Evet, bundan kaynaklı. Aşırı bir yoğunluk var. Sadece bizim ülkeye özgü değil, Avustralya'dan arkadaşım da giremiyor.

Sizce oyuna sürekli offline modda girmem ve Online moda geçemem de mi bu yoğunluk yüzünden?

Aynı soru yu bende soruyorum gerçekten bilemiyorum açıkcası bundan önce GTA V'i crakcli şekilde oynuyordum bir sıkıntı yoktu ancak 94 GB indirdim ve canım sıkıldı açıkcası bu duruma sanırım yoğunluktan kaynaklı yani umarım öyle olur :(

Tarayıcı üzerinden hesap oluşturup, Social Club'dan giriş yapacaksınız. Tarayıcıdan giriş yapmak yeterli değil.

Evet, bundan kaynaklı. Aşırı bir yoğunluk var. Sadece bizim ülkeye özgü değil, Avustralya'dan arkadaşım da giremiyor.

Yani tarayıcı üzerinden giriş yapacağım sonrada Rockstar Games lahuncer üzerinden giriş yapacağım değil mi?
Şu an ben Chrome üzerinden Social Club'a giremiyorum eğer VPN'li bir tarayıcınız varsa oradan deneyebilirsiniz. Ben denediğimde olmuştu.

Belki denerim belki de sadece 21 Mayıs'a kadar gün gün deneyerek girmeyi beklerim yoğunlun bitmesini yani.

Ama arkadaşım rahatlıkla girebiliyor onda sadece serverler kapalı vs. Yazıyor bende şu ekran çıkıyor arkadaşım dün akşam online a girip oynadı ben giremedim hesabımı ona verdiğimde online olarak oturum açabiliyor fakat ben açamıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200516-184927.png
    Screenshot_20200516-184927.png
    1.014,1 KB · Görüntüleme: 26
Ama arkadaşım rahatlıkla girebiliyor onda sadece serverler kapalı vs. yazıyor bende şu ekran çıkıyor arkadaşım dün akşam Online'a girip oynadı ben giremedim hesabımı ona verdiğimde Online olarak oturum açabiliyor fakat ben açamıyorum.

Ben buraya bile giremiyorum ki arkadaşlar sizinki gene iyi biraz ben başlat diyorum Rockstar Games lahuncer conneting diyor sonra hata çıkıyor Social Club çıkmıyor yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı