Epic Games'ten GTA5 indirmek hala zor mu?

183206

Megapat
Katılım
2 Eylül 2017
Mesajlar
8.113
Makaleler
1
Çözümler
14
Oyunu 2 kere indirdi diyenler, fazladan indirme yaptı diyenler vardı. Şu an nasıl Epic Games'ten GTA 5 indirmek? Düzelttiler mi?
 
Epic Games'in Launcher'i rezalet ondan ötürü bir oyun indirmek ölüm ölüm. Konu dışı yeni bilgisayar aldım format atmak programları kurmak beni yormadı, sadece Epic Games'teki oyunları kurmak yordu o derece.
 
Oyunu 2 kere indirdi diyenler, fazladan indirme yaptı diyenler vardı. Şu an nasıl Epic Games'ten GTA 5 indirmek? Düzelttiler mi?

Acaba şunu mu kast ediyorlar?

Bedava verildiğinde Epic ile ben yüklemek istedim %50 civarında geç olunca kapatıp yarın devam edeyim dedim sabah açtım %50 gitmiş baştan başladı. Kafayı yedim dedim böyle bir ilkellik olamaz yani kayıt etmesi lazım normalde bende tekrar başlattım yüklemeyi halbuki o biraz bekleyip devam ediyormuş sistemi biraz değişik çalışıyor oyunu 2 kez indirmiş gibi oldum. Ama sonrasında sorun olmadı.

Bir de oyunu tanıtmak çok sorunlu mesela format attık Epic tekrar kurduk oyunu göstereceğiz yok ilk önce başka bir yere taşıyorum sonra az biraz indirip sonra o klasöre oyunu yükleyip sonra devam diyorsun sonra tarıyor falan.

Diğer firmalar bu konuda aşmış çok kolay özellikle Steam. Umarım Epic de bir gün ismi gibi olabilir.
 

Geri
Yukarı