Epic Games'ten indirilen oyunun dosyaları Steam'e transfer edilir mi?

ÇeleRkez

Kilopat
Zamanında Red Dead Online ilk başta Epic Games'den 45 TL'ye satılıyordu. Steam'de ne zaman geleceğini duyurmamıştı. Bende ne fark eder diye Epic Games'den almıştım.
Şimdi oyunu Steam'den oynamak istiyorum fakat tekrar indirme olayı beni korkutuyor. Oyunu Steam'den da alıp, Epic Games'deki RDR dosyalarını steamlibrary dosyasına atsam Steam buna izin verir mi?

Zamanında Red Dead Online ilk başta Epic Games'den 45 TL'ye satılıyordu. Steam'de ne zaman geleceğini duyurmamıştı. Bende ne fark eder diye Epic Games'den almıştım.
Şimdi oyunu Steam'den oynamak istiyorum fakat tekrar indirme olayı beni korkutuyor. Oyunu Steam'den da alıp, Epic Games'deki RDR dosyalarını steamlibrary dosyasına atsam Steam buna izin verir mi?
Vermez.

Dediğiniz şey mümkün değil çünkü oyunlar istemcilere göre tasarlanıyor ve hazılanıyorlar ve ayrıyeten apic Games'in yeni istemci ve oyun koruma güncellemesiyle bu imkansız görünüyor. Yani Epic Games'teki oyunu Steam'e transfer edemessiniz. İyi günler dilerim.

@Saygılarımla @Bon Apetito.

Dediğiniz şey mümkün değil çünkü oyunlar istemcilere göre tasarlanıyor ve hazılanıyorlar ve ayrıyeten apic Games'in yeni istemci ve oyun koruma güncellemesiyle bu imkansız görünüyor. Yani Epic Games'teki oyunu Steam'e transfer edemessiniz. İyi günler dilerim.

@Saygılarımla @Bon Apetito.
Dedikleriniz için teşekkür ederim fakat ben yine de denemek istedim. Sanırım oldu. Epic Games'deki oyun klasörünün ismini Steam'den alındığında steamlibraryde bulunduğu haliyle değiştirdim ve dosyayı steamlibrary klasörüne kopyaladım. Şu anda herhangi bir indirme gerçekleşmedi sadece dosyaları okuyor. Sonuç gerçekleşirse buraya ekleyeceğim. Teşekkürler.

1647031391370.png

Eki Görüntüle 1329350
Yaklaşık 1 saat Steam'ın attığım dosyaları okuma işleminin ardından oyun sorunsuz bir şekilde transfer edildi. İşlem işe yarıyor. Sorun çözülmüştür.

Bu işlemi bu veya başka bir oyunda yapmak isteyenler kesinlikle dosya transferinden sonra oyun dosyası içindeki "eossdk-Win64-shipping" dosyasını silin yoksa error veriyor oyun haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı