MrRwty Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:26 #1 Epic Games'ten Last of Us 1 indirdim. Zaten masaüstünde simge cıkarmadı ve Epic Games üzerinden açtığımda çalışıyor yazıyor hemen ardından başlat yazısı çıkıyor.
Epic Games'ten Last of Us 1 indirdim. Zaten masaüstünde simge cıkarmadı ve Epic Games üzerinden açtığımda çalışıyor yazıyor hemen ardından başlat yazısı çıkıyor.
S Strefens Yoctopat Katılım 21 Aralık 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:28 #2 Dosya doğrula. Artı 0 Eksi
skynettech Femtopat Katılım 27 Ekim 2025 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:31 #3 Aynısı bende de oldu. Epic Games'i yönetici olarak çalıştırdım düzeldi. Artı 0 Eksi
KS KS MrRwty Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:34 #4 Doğruladım aynı malesef Strefens dedi: Dosya doğrula Genişletmek için tıkla... skynettech dedi: Aynısı bende de oldu. Epic Games'i yönetici olarak çalıştırdım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi malesef cmd açılıyor bide Artı 0 Eksi
Doğruladım aynı malesef Strefens dedi: Dosya doğrula Genişletmek için tıkla... skynettech dedi: Aynısı bende de oldu. Epic Games'i yönetici olarak çalıştırdım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi malesef cmd açılıyor bide
2025 Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 308 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 | AMD Ryzen 5 8545HS | RTX 4060 VXE R1 | Blink T60 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Pazar 21:41 #5 1 - Visual kurdurttuysa, Visual'ı Denetim Masası'ndan kaldırıp tekrar oyunu başlatırsanız açılabilir. 2 - Olmadıysa The Last of Us'ı yönetici olarak açıp biraz beklerseniz açılma ihtimali var. Artı 0 Eksi
1 - Visual kurdurttuysa, Visual'ı Denetim Masası'ndan kaldırıp tekrar oyunu başlatırsanız açılabilir. 2 - Olmadıysa The Last of Us'ı yönetici olarak açıp biraz beklerseniz açılma ihtimali var.