The Last of Us part 1 DLSS açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

kaniel

Hectopat
Yer
Yurt Odası
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
16 gb 3200 mhz
Ekran kartı
Rtx 3050 mobile
İşlemci
i5-11400H
Oyunu Steam'den alıp bitirdim ve son oynadığımda hiç sıkıntı yoktu. Teknik sıkıntılar var evet ama 3050 laptop GPU ile 1080p 30FPS oynadım. Son oynadığımda (17 Nisan) DLSS açabiliyordum fakat şimdi oyuna tekrar girdim ve DLSS yok, sadece FSR var. Arada NVIDIA güncellemesi gelmişti büyük ihtimalle ondan olmuştur deyip eski driverleardan indirip kurdum ama hala aynı. Oyunu tamamen silip tekrar yükledim hala aynı. İnternette steam_emu. İni dosyasında birkaç değişiklik yapınca düzeliyor dendi ama o dosyayı bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sorunu çözdüm bu sorunu yaşayan arkadaşlar için çözümü anlatıyorum, her oyunda geçerli bu çözüm öncelikle GeForce Experience uygulamasını açıp kurulu sürücünün yanındaki üç nokta işaretine basıp tekrar kur diyoruz özel kurulumu seçiyoruz, açılan pencereden temiz kurulum seçeneğini seçip tamam diyoruz bilgisayarı yeniden başlatıyor ve sorun çözülmüş oluyor, benim gibi sürekli hızlı kurulum yapıyorsanız bu sorun gelecektir, bundan sonra temiz kurulum yapmanızı öneririm.

Bunu dener misiniz?

Kaynak: Çözüldü: The Last of Us Part 1 DLSS sorunu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı