Epic Games'ten oyun alınır mı?

Steam zamlarından sonra Epic Games çok uygun görünmeye başladı ama herkes Epic Games'ten bir şey alınmaz falan diyor nedeni nedir? Alırsam pişman olur muyum?

Olmazsın hocam. Sıkıntıları şöyle, örneğin bende ve bazı kişilerde Epic Games yavaş çalışıyor. Steam kadar akıcı değil ve Steam kadar güzel bir havuzu, başarımları vs. yok. Fakat Steam'de 500TL Epic'de 300TL Epic'den alırsın. Zaten oyun değişmiyor aynı oyun.
 
Epic kendini geliştirmeme konusunda kararlılığını sürdürdükçe bu muhabbet bitmeyecek :D Tabi ki bir Steam olması için çok ekmek yemesi gerekiyor, eksikleri çok fazla. Ama konu tamamen oynayacağınız oyuna erişiminizle alakalı olduğundan bence bu kadar kafaya takmamak gerekiyor.
Tüm dijital arşivim Steam'de olsun. Sağa sola çok bulaşmayayım niyetiyle yaklaşılıyor muhtemelen ama kutusu, medyası elle tutulur bir hali olmadıkça hepsi aslında tam manasıyla satın alınmış ürünler bile değiller. Bu konuyu çok kafaya takmayıp parasını verdiğiniz içeriği tüketmeye odaklanın. Aldığınız oyun özelinde teknik bir problem, performans sıkıntısı vs. yaşatmıyorsa tabi ki alınır.
 
Önceden ben de almayı sevmiyordum ama artık başka seçenek kalmadı ne kadar arayüzü, uygulaması, profil kısmı, başarımları bile düzgün çalışmasa da orası çok daha ucuz olduğundan orayı tercih edeceğim gibi.
 
Alınır ama ben hep bedava verdiklerini aldım sadece :( bundan sonra mecbur kalırsam alırım artık.

Ama Steam'de mesela oyunu kaç saat oynadığın, başarımların falan var. Bu yüzden Steam her zaman öncelik benim için.

Kaç saat oynadığını bilsen ya da başkalarına gostersen ne oluyor ya da başarıdan dolayı 😂😂😂😂
 
Kaç saat oynadığını bilsen ya da başkalarına gostersen ne oluyor ya da başarıdan dolayı 😂😂😂😂

Sadece onlar değil en basitinden Shift Tab kısmı bile çok büyük artı bana göre oyunda bir şeye takıldığımda direkt Shift Tab'dan tarayıcıyı açıp bakıyorum arkadaşlarla konuşuyoruz falan daha rahat yani genel olarak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı