Epic Games'ten oyun oynamak sıkıntılı mı?

shel.melx

Femtopat
Katılım
26 Şubat 2024
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Duymuşsunuzdur Epic Games'ten veri sızdırıldığı söyleniyor. Ben pek inanmadım açıkçası. Çünkü 200 GB kadar veri sızdırıp niye fidye 15k istesinler oldukça düşük miktar. Hazır hafta sonu gelmişken oyun kuracaktım ama yine de biraz tırstım açıkçası. Gmail için pek bir korkum yok bu gibi siteler için yedek hesaba bağlarım. Kk bilgilerimde kayıtlı değil. Oyun kurup oynasak sıkıntı olur mu?
 
Ne verisi sızdırıldığı kesin değil. Şirket verileri mi? kullanıcı verileri mi? Net bir açıklama yok. Ancak, büyük bir şirkete karşı böyle bir şey haber olduysa; ucunda bir şey vardır mutlaka. İhtiyatlı olmakta fayda var. Ben şifrelerimi değiştirip, kayıtlı kredi kartlarımı sildim.
 
Olay yalan gibi geldi bana o kadar millet için 15 bin çok az gerçekten kart bilgilerini bulduysanız boşaltın kartları 15 bin dolardan fazlası çıkar.
 
Sızdırılamayacak dijital veri yok gibi. Güvenlik önlemleri gelişiyor, saldırı teknikleride aynı şekilde. Kartını sitelere kaydetme, mobil bankacılıktanda internet alışveriş seçeneğini kullanmadığın müddetçe kapalı tut sorun olmaz.
 
Oyunu kuracağım pc iş bilgisayarı olarak da kullanılıyor içinde tc kimlik numaraları var ve babamın kk bilgileri edge’ ye kayıtlı. Yinede emin değilim kurmalı mıyım?
çalınan veriler epic games database sinde. kurduğun/kuracağın oyunlara keyloger rat vs yükleyemezler.
 

Geri
Yukarı