Yorum kalkmış mi bulamadım?Yasaklanman lazım senin.
Yorum kalkmış mi bulamadım?Yasaklanman lazım senin.
Epic'den hiçbir şey almam.
Hocam Witcher'da 15 TL idi sanırım ona da bakabilirsiniz Steam'den almadıysanız.(indirim bitmiş hocam 75 olmuş)
Hocam epic kadar sorunlu bir uygulama görmedim. Satın aldığım hiçbir oyunu doğru düzgün oynayamadım. En sonunda uygulamayı silip hayatımın en iyi kararını verdim. Epicden satın aldığım oyunları steamden yeniden aldım ve çok memnunum.Daha yeni aldım, Epic Games'ten. 17 saat gömdüm. Hiçbir sorun yok ve bugüne kadar hiçbir oyunda da sorun yaşamadım. Eğer param cebimde kalsın diyorsan al, Steam çok pahalı çünkü. Zaten bir değişen yok öyle de böyle de Rockstar launcher'den oynayacaksın)
Bence bu Steam Epic kıyaslamasından vazgeçin, evet Steam daha iyi bir kullanıcı deneyimi veriyor ama amacın oyunu oynamak ise Epic Games'ten alman sana bir eksi ya da Steam'den alman sana bir artı katmaz.
Epic Games'in sevilmemesinin sebebi ne hala anlamış değilim. Launcher çok yavaş açılıyor diyorlar bende Steam ile aynı. Bana kullanıcı arayüzü de güzel geliyor. Kişiden kişiye değişir tabii de..
Eğer 1150 TL veremem diyorsan 98 Lira'ya duruyor orada indirim bitmeden al bence. Pişman olmazsın eğer amacın oyunu oynamak ise. Başarım gibi bir arayışın yoksa ve şunu da söyleyeyim başarımın da pek bir esprisi yok.
Bir de misal şeyleri görüyorum, Epic'ten alınca Crack'ten farkı yokmuş gibi hissediyorum diyenler var.
Kutulu sürüm aldığını varsay)
Crack'te mutlaka hata çıkar ama orijinal oyun bu. Yani Epic'ten al bence. 1150 Lira vermem diyorsan ki veririm diyorsan bile bence Epic'ten al kalan parayla daha nice oyun alırsın.. Öyle düşün.
Epiğe 100 tl vereceğime steam'e 1000 TL verirdim. Oynayamayacağın oyuna para vermene gerek yok.Daha yeni aldım, Epic Games'ten. 17 saat gömdüm. Hiçbir sorun yok ve bugüne kadar hiçbir oyunda da sorun yaşamadım. Eğer param cebimde kalsın diyorsan al, Steam çok pahalı çünkü. Zaten bir değişen yok öyle de böyle de Rockstar launcher'den oynayacaksın)
Bence bu Steam Epic kıyaslamasından vazgeçin, evet Steam daha iyi bir kullanıcı deneyimi veriyor ama amacın oyunu oynamak ise Epic Games'ten alman sana bir eksi ya da Steam'den alman sana bir artı katmaz.
Epic Games'in sevilmemesinin sebebi ne hala anlamış değilim. Launcher çok yavaş açılıyor diyorlar bende Steam ile aynı. Bana kullanıcı arayüzü de güzel geliyor. Kişiden kişiye değişir tabii de..
Eğer 1150 TL veremem diyorsan 98 Lira'ya duruyor orada indirim bitmeden al bence. Pişman olmazsın eğer amacın oyunu oynamak ise. Başarım gibi bir arayışın yoksa ve şunu da söyleyeyim başarımın da pek bir esprisi yok.
Bir de misal şeyleri görüyorum, Epic'ten alınca Crack'ten farkı yokmuş gibi hissediyorum diyenler var.
Kutulu sürüm aldığını varsay)
Crack'te mutlaka hata çıkar ama orijinal oyun bu. Yani Epic'ten al bence. 1150 Lira vermem diyorsan ki veririm diyorsan bile bence Epic'ten al kalan parayla daha nice oyun alırsın.. Öyle düşün.
Yani paran varsa kesinlikle alınır. Sonradan da satarsın daha yüksek fiyata kâra geçersin.
Hocam niye ki? Aynı oyun ama çok daha ucuz. Bu steam epic muhabbetini anlayamıyorum ben. Ucuz olan hangisiyse onu alıp geçiyorum, aynı oyun ikisi de orijinal ama birisi 1150 TL birisi 98 TL böyle bir konunun olmaması gerekiyor bence.Ben paraya kıyıp Steam'den alacağım 380 TL'e düşer indirimler ile
Ben de Epic games'i eksik buluyorum. İndirmede falan sıkıntıları var ama 98 TL'ye alıp oynamasa bile satar.Epic Games eksik bence çoğu konuda.
Oyun satma yok ama hesap satabilir.Satma diye bir şey var mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.