Epic Games'ten RDR 2 alınır mı?

Epic Games eksik bence çoğu konuda.
Hocam eksik tarafları var steam la kıyaslarsan çok aşırı fark var ama steam ın o oyun fiyatlarından sonra epic games kullanmayan ben en son GTA 5 i free almak için girmiştim bir daha giriş yapmadım ama aklım oraya gidipte oyun alayım diye yoklamıyor değil. Epicle zaten işin olmuyor sonrasında oyunu indir yeter. Alternatif olarak Etail üzerinden oyun kovalıyorum indirimli ama RDR 2 kaçmaz o fiyata her an zam gelebilir ona da AC serisinde olduğu gibi.

Hocam eksik tarafları var Steam la kıyaslarsan çok aşırı fark var ama Steam'ın o oyun fiyatlarından sonra Epic Games kullanmayan ben en son GTA 5'i Free almak için girmiştim bir daha giriş yapmadım ama aklım oraya gidip de oyun alayım diye yoklamıyor değil. Epic'le zaten işin olmuyor sonrasında oyunu indir yeter. Alternatif olarak etail üzerinden oyun kovalıyorum indirimli ama RDR 2 kaçmaz o fiyata her an zam gelebilir ona da AC serisinde olduğu gibi.

Keşke gelse Etail'e RDR2.

Açıkçası oyun platformu ayrımını bir kenara bırakın. 100TL verin kurtulun. Crack gibi birtakım problemler çıkabilecek şeylerden kurtulmuş olursunuz. Gönül isterdi ki Steam bu fiyattan satsın ama şu durumda Epic Games diye 98TL vermemek olmaz. Bu fırsat da kaçmaz.

Açıkçası oyun platformu ayrımını bir kenara bırakın. 100TL verin kurtulun. Crack gibi birtakım problemler çıkabilecek şeylerden kurtulmuş olursunuz. Gönül isterdi ki Steam bu fiyattan satsın ama şu durumda Epic Games diye 98TL vermemek olmaz. Bu fırsat da kaçmaz.

Paraya kıyılıp Steam'den gelecek olan indirimle biraz pahalı ama 380 lira civarına alınabilir.

Hangisinde ucuzsa onda alınmalı bence Epic ile Steam arasında 10 kat fiyat farkı varken Steam üzerinden alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı