Epic Games'ten RDR2 alınır mı?

Yılbaşı vs. ne zaman iner tahminen bir de Epic'te Ultimate Edition inmiş 787 TL'ye.
1731081118483.png

Her zaman indirimde attığım gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce RDR 2 Epic Games'te alınır mı? Ultimate Edition 787 TL olmuş 2250'den düşmüş. Minecraft da almak istiyorum sizce Minecraft'ın 500 TL fiyatı ne zaman yükselir veya düşer? Aynı şekilde RDR 2'nin indirimi de ne zaman biter veya Steam'de indirime girer mi?

Oradan alacağına Steam'den alsanız daha iyi hocam. Şimdi bunu gülünç bulanlar olacaktır fakat Steam her ne kadar pahalıysa da Epic Games'te açıkçası çoğu AAA oyunlar arasında pek fiyat farkı bulunmuyor. Bunun haricinde bir Rockstar Games klasiklerinden en iyi grafikli hatta en iyi hikayeli oyun olduğu için alınır. Oyun dünyasında genel olarak en çok derin mekanik içeren oyun/oyunlardan bir tanesi hem.

Bir de bu devirde bu kadar pahalı oyun fiyatları olduğunu düşünürsek https://steamdb.info/app/1174180/ bu siteyi bilmiyorsanız keşfetmenin zamanı gelmiş bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce RDR 2 Epic Games'te alınır mı? Ultimate Edition 787 TL olmuş 2250'den düşmüş. Minecraft da almak istiyorum sizce Minecraft'ın 500 TL fiyatı ne zaman yükselir veya düşer? Aynı şekilde RDR 2'nin indirimi de ne zaman biter veya Steam'de indirime girer mi?

Alınır hocam güzel oyun.

İtemsatış'tan alabilrsin Online mod dışında her şeyi yapabilirsin 25 TL o kadar para vermene gerek tok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı