Epic Games'ten Ready Or Not benzeri oyun önerisi

Daha fazla  
Meslek
İşsiz dilenci
Arkadaşlar selam. Bildiğiniz üzere Steam dolara geçtiğinden beridir oyun fiyatları pek hayra alamet değil. 5 dolarlık bir oyun bile 150 TL ediyor iken ben Ready Or Not oyununa 50 dolar para verebileceğimi pek sanmıyorum. Epic Games'te bildiğiniz Ready Or Not benzeri, orta-giriş sistem gereksinimli özel harekat oyunları önerir misiniz?

Oyun orta doğu bölgesine özel fiyatlandırmayla 28 dolara satılıyor, 50 dolar değil. Oyunun resmî sitesinde 599₺'ye Steam anahtarı olarak satılıyordu. Bu mağaza fiyatından yaklaşık 260₺ daha ucuz ancak şimdi stoklar bitmiş durumda. Bu durumda indirim veya stok güncellemesi bekleyebilir veya aşağıdaki ucuz alternatiflere bakabilirsiniz:

- Zero hour
- Rainbow Six Siege
- Ground branch

Son düzenleme:
Oyun orta doğu bölgesine özel fiyatlandırmayla 28 dolara satılıyor, 50 dolar değil. Oyunun resmî sitesinde 599₺'ye Steam anahtarı olarak satılıyordu. Bu mağaza fiyatından yaklaşık 260₺ daha ucuz ancak şimdi stoklar bitmiş durumda. Bu durumda indirim veya stok güncellemesi bekleyebilir veya aşağıdaki ucuz alternatiflere bakabilirsiniz:

- Zero hour
- Rainbow Six Siege
-Ground branch
Teşekkür ederim.

- Zero Hour
- Rainbow Six Siege
- Ground Branch
Bunlar da artık ucuz değiller. Zero Hour 10 liraya falan satılıyordu zamdan önce. Epic'de bulunmuyor, 12 dolar da verilmez bu oyuna.
Ground Branch ise daha iyi bir oyun ama o da Epic'de yok, 15 dolar etmez oyuncusu yok neredeyse.
R6'yı da bu oyunlara alternatif olarak görmüyorum. Ama bu türde fazla oyun yok yapacak bir şey yok o yüzden.

Eski bir oyun ama hem düşük sistemlerde rahatça oynanabilir hemde orijinal olarak almak isterseniz uyguna bulabilirsiniz, SWAT 4.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı