Skyrim almayı düşünüyorum ancak modlama sorun olur diyorlar, alınır mı? Yoksa Steam indirimlerini mi beklemeliyim?
Bannerlord için herhangi bir sorun var mıdır yoksa alayım mı?
Benim için platform sorun olmaz diyorsanız Epic Games'ten de alabilirsiniz, Launcher'inin sorunlu olduğunu da unutmayın. Aynı sorunlar hâlâ devam etmekte.
Benim için platform sorun olmaz diyorsanız Epic Games'ten de alabilirsiniz, Launcher'inin sorunlu olduğunu da unutmayın. Aynı sorunlar hâlâ devam etmekte.
Modlama konusunda sorun yok Mod Manager aracılıgı ile istediğin modu kurarsın. Sadece Wabbajack diye bi program var onu desteklemiyor, misal 300 mod var onu oto kuruyor sen ugrasmıyorsun bu program aracılıgı ile. Ama çokta gerek değil.
Modlama konusunda sorun yok mod Manager aracılıgı ile istediğin modu kurarsın. Sadece wabbajack diye bir program var onu desteklemiyor, misal 300 mod var onu oto kuruyor sen ugrasmıyorsun bu program aracılıgı ile. Ama çok da gerek değil.
Hocam ileri süreç için almak istedim aslında. Sadece hangi iki oyunu seçeceğimde kararsızdım.
Bannerlord ve Skyrim alacağım gibi duruyor ama bu RDR2'yi uyguna alabileceğimiz son fırsat mı onu bilemiyorum.
Modlama konusunda sorun yok mod Manager aracılıgı ile istediğin modu kurarsın. Sadece wabbajack diye bir program var onu desteklemiyor, misal 300 mod var onu oto kuruyor sen ugrasmıyorsun bu program aracılıgı ile. Ama çok da gerek değil.
Kanka oyunda baya bug var modsuz başlama hiç değilse başlangıc olarak SMIM olur hava modu su modu gibi ufaktan oyunu düzeltecek modlar kurmanı öneririm.
Misal örnek video olabilir
Kanka oyunda bayağı bug var modsuz başlama hiç değilse başlangıc olarak smım olur hava modu su modu gibi ufaktan oyunu düzeltecek modlar kurmanı öneririm.
Misal örnek video olabilir.