Epic Games'ten tuhaf PUBG bildirimi

Makaleler
6
Daha fazla  
Ne Fortnite severim ne de PUBG ama önüme gelen bildirim patlattı beni açıkçası. Fortnite'ın sahibisin ve PUBG'nin bildirimine orijinal yazıyorsun. İlginç gerçekten.

nE.png

Bende epic gameste PUBG yok mizah yapılıyor sanıyordum aga harbi Epic Games'te PUBG var :D Steam'de varken Epic'ten oynayanda ne bileyim.
Ben cidden kütüphane ayrımı yapmıyorum ya. GOG kullanıyorum tüm oyunlarım orada zaten. Kütüptane benim için sorun olmuyor. Nerede ucuzsa oradan alırım.

Ne Fortnite severim ne de PUBG ama önüme gelen bildirim patlattı beni açıkçası. Fortnite'ın sahibisin ve PUBG'nin bildirimine orijinal yazıyorsun. İlginç gerçekten.

Eki Görüntüle 1598072
Mizah ve eğlence derken? Hani "Hiç komik değil." manasında demiyorum espriyi anlamadım tam olarak.

Hocam diyorum ya tam olarak konuyu anlamadım :D Olay ne yani ne olmuş böyle bir bildirim geldiyse?
Hocam komik ve tuhaf olduğunu düşündüğüm şey şu: Epic Games (Fortnite'ın sahibi) rakip olduğu oyunu mağazasında satıyor ve orijinal battle royale başlığını atıyor. Markanın değerini düşürür falan diye garip buldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı