Epic GTA V dosyalarını Steam'e tanıtmak

369926

Kilopat
Makaleler
1
Steam'de yüklemeyi başlattım, oluşan klasörün içine Epic Games'deki dosyaları attım. Doğrulama yaptım doğrulama tamamlandı diyor fakat hala 87GB indiriyor. Yeniden mı indirmek zorundayım? İnternetim kötü olduğu için böyle bir yola başvurdum, bir 90 GB indirmem zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 Oyun platformundaki oyunların dosyalarını birbirine kesinlikle karıştırmayınız aksi taktirde 2 yerden de ban yiyebilirsiniz riskli dosyaları karıştırmayın biri birine İster Steam'de GTA V olsun İster Epic'te oyun dosyalarını karıştırmayın birbirine.

Ata yakıt olarak benzin içirmek gibi bir sey yapmışsın. Epic ve Steam oyunlarını hiçbir şekilde birbirlerinde senin deyişinle "tanıta"mazsın. Hadi şimdi güzelce tekrar indir oyununu ama bir daha bu gibi küçük yaramazlıklar yapma.

Steam'de yüklemeyi başlattım, oluşan klasörün içine Epic Games'deki dosyaları attım. Doğrulama yaptım doğrulama tamamlandı diyor fakat hala 87GB indiriyor. Yeniden mı indirmek zorundayım? İnternetim kötü olduğu için böyle bir yola başvurdum, bir 90 GB indirmem zor.
Bim'den aldığınız ürünü A101'e iade etmeye çalışmak gibi olmuş. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı