Epic kupon ile Hades alınır mı?

Joel1

Hectopat
Bu arada RDR2 alacağım o kesin o efsaneyi oynamadan bırakmam Ultimate Edition alacağım galiba yanına hades almayı düşünüyorum çünkü çok övüldü bir de Türkçe yama bulurum mis gibi olur normalde AC Odyssey alacaktım ama acayip büyük bir oyun RDR2'ye odaklanmaktan ona zaman ayıramam Odyssey başka zamanda alırım. Hades sizce uyar mı ya da RDR2 standart Edition alırım yanına ne önerirsiniz bilemedim.

Alınır. Oynanış çeşitliliği ile saatlerce tatmin edecek bir oyun. Ama oyunun yaması ücretli. Ücretsiz olan ise çeviri yama, kurmaya gerek bile yok. Daha fazla tavsiye istiyorsan aşağıdaki konuya bakabilirsin. Hemen hemen bütçene yetecek kadar tamamladım konuyu.

Kanser olup boyna en başa dönüp kapılara girip yaratıkları öldür, öl geber en baştan mantığıyla sonsuza kadar yapmak istiyorsan alınabilir.

Alınır. Oynanış çeşitliliği ile saatlerce tatmin edecek bir oyun. Ama oyunun yaması ücretli. Ücretsiz olan ise çeviri yama, kurmaya gerek bile yok. Daha fazla tavsiye istiyorsan aşağıdaki konuya bakabilirsin. Hemen hemen bütçene yetecek kadar tamamladım konuyu.
sağolun hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı