Windows 7 onun sistemi. Klasik temayı açmış.Eki Görüntüle 824694
Windows 7 değil XP sanırım sizin sistem. En azından o hata şeyi XP'yi andırıyor.
reis zaten pc de win 7 kurulumu var sadece grafik düşürme amaçlı xp görünümünde performans artması için yani win 7 kullanıyorumXP uyumlu değil Epic Launcher. En kötü Windows 7'ye geçin.
Sisteminde en düşük Windows 7 olmalıdır.agalar normalde win 7 pc de grafik değilde performans istediğim için xp ye aldım
epic games i kuramıyorum yardımcı olabilcek varmı
Yanlış anlamışım çözümü bilmiyorum üzgünüm.reis zaten pc de win 7 kurulumu var sadece grafik düşürme amaçlı xp görünümünde performans artması için yani win 7 kullanıyorum
önceki arkadaşa belirttiğim gibi win 7 e sahibim sadece fps artırmak için xp temasını kullanıyorumSisteminde en düşük Windows 7 olmalıdır.
Yanlış anlamışım çözümü bilmiyorum üzgünüm.
filtreleme yapmıyor bi .msi ile çalışan bişey olduğu için proğramın ismi EpicInstaller-10.19.2.msiO zaman şunu paylaşın. MediaFire'a yükleyip bize atın.Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.