Çözüldü Epic oyunun iadesini iki kez yaptı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Geçenlerde bir oyunun iadesini yaptım parayı aldım ama dün oyunun parasını tekrar iade etmişler yani iki sefer para gelmiş oldu ne yapacağım şimdi? Destek sistemleri o kadar dandik ki bu sorunla alakalı kategori yok bana otomatik cevap yazıyorlar.
O konuyla alakalı olmasa bile başka bir konudan konu açıp olayı anlatabilirsin onlarda zaten yaparlar işlerini

Geçenlerde bir oyunun iadesini yaptım parayı aldım ama dün oyunun parasını tekrar iade etmişler yani iki sefer para gelmiş oldu ne yapacağım şimdi? Destek sistemleri o kadar dandik ki bu sorunla alakalı kategori yok bana otomatik cevap yazıyorlar.
Umarım sorunun çözülür, çok iyi bir insansın :)

Uzunca mailleşmenin ardından adamlar paranın sadece bir kez gönderildiğini söylediler ben hayır falan desem de yine aynısını söylüyorlar sanırım parayı geri vermenin hiçbir yolu yok. 31 mayısta 40 lira iade yapıldı tamam ama 3 haziranda yine bir 40 lira daha geldi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı