Epic Rocket League açılmıyor

furkii06

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi inceledim. Başlatma seçeneklerine yazdığınız kodları silin ve öyle girmeyi deneyin. Olmazsa OneDrive'ı kaldırın.

Benim Rockette 7B hatası veriyor onun için neler yapabilirim?

@furkii06 bahsettiğimiz raporu alıp yeni bir konu açabilirsiniz.

Windows 8.1 kullandığınız için bu hatayı alıyorsunuz.

Ben de bu yolları denedim Windows 10 Pro kullanıyorum ama hala aynı. Steam'de bu hatayı yapmıyordu Epic'te yapıyor. Aslında benim Epic'teki bütün oyunlar 7B hatası yapıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

@furkii06 bahsettiğimiz raporu alıp yeni bir konu açabilirsiniz.
Bütün konulara girdim araştırdım her çözümleri denedim yine de olmadı. Steamde çalışan oyun Epicte çalışmadı.

Ben de bu yolları denedim Windows 10 Pro kullanıyorum ama hala aynı. Steam'de bu hatayı yapmıyordu Epic'te yapıyor. Aslında benim Epic'teki bütün oyunlar 7B hatası yapıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Kendi konunuzu açacaksınız. Bu kullanıcının sorunu Windows 8.1 kaynaklı diyorsak öyledir. Siz de rapor alıp kendi konunuzu açın.

Pekala. Mademki konu taşındı, buradan devam edelim o zaman. Rapor paylaşın.

Bütün konulara girdim araştırdım her çözümleri denedim yine de olmadı. Steamde çalışan oyun Epicte çalışmadı.
Size rapor paylaşmanız söylendiyse rapor paylaşın. En azından çözüm istiyorsanız...

Yeni konuyu Recep Baltaş senin için açtı zaten, şu an oradan yazıyoruz. 3-4 kere rapor paylaşmanı istedik, bekliyoruz şu an.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı