Ben Odyssey havasını daha çok seviyorum hangi temayı seveceğinize bağlı bence ama yanlış hatırlamıyorsam Odyysey gamepass de var.Assasin Creed Valhalla ile Odyssey arasında kaldım. Genelde Odyssey tavsiye ediyorlar sizce?
Gamepass kullanmıyorum, yıllardır da ac oynamıyorum yunan mitolojisini güzel yansıtıyormuş odyysey, valhalla biraz kendini tekrar ediyormuşBen Odyssey havasını daha çok seviyorum hangi temayı seveceğinize bağlı bence ama yanlış hatırlamıyorsam Odyysey gamepass de var.
Evet sahibim o oyunlara.GTA V'ya da RDR 2 bulunuyor mu kütüphanenizde?
Kesinlikle odyysey alın, valhalla da çok güzeldir ama bence odyysey daha kapsamlı bir oyunGamepass kullanmıyorum, yıllardır da ac oynamıyorum yunan mitolojisini güzel yansıtıyormuş odyysey, valhalla biraz kendini tekrar ediyormuş
Arkadaşlar listeyi henüz satın almadım. Sizce bu listedekilerden hangilerini Epic bedava verme ihtimali var. Önümüzdeki günlerde 16 gün ücretsiz verilecek. Emin olmadan satın almak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.