Epic sepeti nasıl?

Watch Dogs eğer fanı değilseniz önermem. İlk 2 oyunu saatlerce oynamış biri olarak tavsiye etmiyorum. Onun dışında sepet güzel. Bir de eğer oyunlar ücretsiz verilir diye endişeniz varsa Epic o konuda yardımcı oluyor iade için. Eğer garanti olsun derseniz 3 Ocak'ta son bedava oyun veriliyor o güne kadar bekleyin ondan sonra alın.

Sepet listesi güncellendi. Xbox game pass'e 2025 yılına kadar sahibim. Alma diyeceğiniz oyun var mı listeden, oynamış deneyimlemiş arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-16 130825.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-16 130825.png
    173,4 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşlar seriyi çok merak ediyorum. Epic Games indirimleri ile Hitman world of asssassination 167 TL fiyata geliyor. İnternette araştırdığım kadarıyla DLC paketleri öneriliyor ancak çok pahalı. Ana oyunu alıp Deluxe paket eklentisini almak istersek 160 TL sadece Deluxe upgrade paket veya sadece Delux alalım dersek indirim yok ve 769 TL. Bu oyunu deneyimlemiş arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Hangi paketi almalıyım sizce?

Ben Steam'den direkt oyunu eklenti paketi olmadan almıştım. Zaten üçlemeyi satın alıyorsunuz ve gayet eğlenceli o fiyata satın almanızı öneririm.

Ben Steam'den direkt oyunu eklenti paketi olmadan almıştım. Zaten üçlemeyi satın alıyorsunuz ve gayet eğlenceli o fiyata satın almanızı öneririm.
DLC paketlerini almadınız sanırım. Öneriyor musunuz ? Almak istersem 2 seçenek var. Ya 769 TL deluxe paket almak içinde dlc var ya da standart alıp deluxe upgrade için ekstra paket çıkarmışlar 160 TL. Kararsızım bir daha bu fiyatları bulamayız diye düşünüyorum.

DLC paketlerini almadınız sanırım. Öneriyor musunuz? Almak istersem 2 seçenek var. Ya 769 TL Deluxe paket almak içinde DLC var ya da standart alıp Deluxe upgrade için ekstra paket çıkarmışlar 160 TL. Kararsızım bir daha bu fiyatları bulamayız diye düşünüyorum.

Hocam normalde woa normal halini al sonra Deluxe upgrade için indirim bekle derdimde her an zamlanma ihtimali var.

Üçlemede DLC falan geliyor mu yoksa sadece ana oyunlar mı?

Sepet listesi güncellendi. Xbox Game Pass'e 2025 yılına kadar sahibim. Alma diyeceğiniz oyun var mı listeden, oynamış deneyimlemiş arkadaşlar.

Watch Dogs Battlefield 2042 ikisi de berbat oyunlar bence bırak ikisinde alternatif olarak Jedi survivor ve Jedi Fallen Order oneririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı