- Makaleler
- 4
Merhaba dostlar. Malum Steam USD muhabbetinden sonra Epic'ten biraz oyun bakayım dedim. Bu ara korku oyunlarına sarmaya başladım. Şu an The Evil Within 1 oynuyorum yarısını geçtim bitince ikiyi oynayacağım sonra da Outlast Trials oynarım diye onu sepete ekledim. Şu an gözüme bu üç oyun çarptı. Dead Cells de ekleyecektim fakat Game Pass'te varmış eklemedim. Sizce sepet iyi midir? Eklememi önerdiğin oyunlar varsa yazabilirsiniz. Sepetteki oyunları daha önce hiç oynamadım uzun hikayeler beni bekliyor sanırım 
Ek olarak EA'den de FC24 almayı düşünüyorum. 30 saat kadar eFootball oynadım çok ağır ama bir yandan da sarıyor. Sizce FC24 sarar mı? Kariyer modu oynamam diye düşünüyorum genelde Online maç atarım. Online maçlar P2W mi?
Düzenleme: Sadece FC24'e 600 TL vermek yerine EA Play Pro mu alsam yıllık 1.000 TL'ye? Zaten FIFA her sene yenileniyor. FIFA parasının üstüne 400 daha koyup diğer oyunları da oynamış olurum hem.
Ek olarak EA'den de FC24 almayı düşünüyorum. 30 saat kadar eFootball oynadım çok ağır ama bir yandan da sarıyor. Sizce FC24 sarar mı? Kariyer modu oynamam diye düşünüyorum genelde Online maç atarım. Online maçlar P2W mi?
Düzenleme: Sadece FC24'e 600 TL vermek yerine EA Play Pro mu alsam yıllık 1.000 TL'ye? Zaten FIFA her sene yenileniyor. FIFA parasının üstüne 400 daha koyup diğer oyunları da oynamış olurum hem.
Son düzenleyen: Moderatör: