Epic sepetim nasıl?

Ekle çıkar dediğiniz tavsiye öneri var mı nasıl?

Mafia Triology'de almayı düşünüyorum ama sepete eklenmiyor hemen kap seçeneği var sadece.

Gayet güzel heleki Uncharted ve God of War başka bir şey.

Şöyle, Dying Light 1'i al. The Following'i de hikayenin devamı için al. Sonra Dying Light 2'yi alabilirsin ama arada çok fark var yani şöyle şimdi birinde harran, kyle, daö güçte, dünya hâlâ ayakta vs. vs. Ama ötekisinde aslında aynı lore aynı evren ama aynı hissiyatı vermedi bende. Sanki farklı oyun gibi geldi.
İki oyunu da aldım The Following'le beraber.

İki oyunu da aldım the Following'le beraber.

Çok iyi. DLC'ler şart değil ama sonradan alacaksan yani "oyunu farklı silahlarla falan filan bitireceğim." diyorsan veya şimdi alacaksan yani "değişik silahlar istiyorum." diyorsan alabilirsin. Ben hepsini alma diyorum. Çoğunluğu bir iki silah ve bir tane skin veriyor. DL2'de sadece Bloodborn mu ne öyle bir şey vardı, onu al yeter bence. Yeni görevler falan veriyor. Bence al. Oyunu bitirince biraz daha story modunda oynamak için güzel. Diğerlerini de, oyunu çok seversen al ama ben bile almadım ki oynadığım 3 oyundan 2'si DL oyunu 😄.

Standartda hikaye tam birtmiyor sakın almayın enchanced alın.

Bence standart da yeter ama evet, DLC'yi (the following'i) de alırsan iyi olur ama oyunu oynayanların %99'u (diğer zorluk seviyelerinde bitireceğim falan filan demiyorsa) sadece hikayeyi bitirip çıkıyor ve bir daha bakmıyor zaten. Ben bile sadece tüm oyun modlarında bitirmek için 4 kere oynadım. Sıkıcı çünkü arabayı oyuna entegre edemediler. Yani tamam, 1. oynayışta yeni diye oyunun %70-80'ine kadar dayanıyosun ama bir yerden sonra yürümek istiyosun artık diyosun ki koşayım artık ben runnerım driver değilim diyosun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı